"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| İnsanların evlenirke 1 ömür boyu beraberliğe imza atıyorlar..bu mantıklı mı .. 6 milyar insan var dünya ve siz 1 kişiyle bir ömür geçirmeyi düşünüyorsunuz ? siz ne düşünüyorsunuz ? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Bazı duygular mantıktan üstündür. Aşk gibi... Bir gram sevgi tonlarca mantıktan değerlidir. Asıl soruya dönersek, neden olmasın? Sevmiyorsan, evlenmeyeceksin kardeşim! Duygularımın esiri, mutlu bir adamken ben bu böyle, dünya kendi etrafındaki devrini artırdıkça da umarım böyle olur. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: izmir
| gayet olabilir. bir kişi hayatındaki diğer tüm insanlardan daha önemli ve daha yakın olabilir sana, eğer bu kişi de evlilik düşenebileceğin biriyse elbette bir ömür yaşanır. hatta bazen dersin ki keşke ömrüm daha da uzun olsa hatta ölümün her ikiniz için olmamasını bile dileyebilirsin, ömür bile kısa gelebilir ![]() __________________
hala şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin,demeye de dilim varmıyor ama kabahatin çoğu senin,canım kardeşim! |
| #4 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2007
| seven insan sevdiğiyle bir ömür de geçirir.. onun için ömrünü de feda eder... sevgi böyle birşeydir.. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| serbestlik olsaydı dünya (daha kibarı yok nolur ceza vermeyin) p.. dolardı. __________________
Dünya, aç olduklari için uyuyamayanlarla, açlardan korktuklari için uyuyamayanlar arasinda bölünmüs durumdadir. Paulo Freire esitlik Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-09-07 23:43 . |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| dünyadaki kız sayısı erkek sayısınız 7 katımıymış neymiş..bir kızdan hoşlandığımda ve sonra sevgilisi olduğunu öğrendiğimde en büyük tesellim bu olmuştur hep ![]() bir insanla bir ömür sürdürmek mantıklı ama ben çoğunun sanki birbirlerini zorunlu olarak çektiklerine inanıyorum.. __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #7 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Evlenilecekse amacın bir ömür boyu birlikte yaşamak olmalı. Bunun için gayret sarfetmeyeceksen neden evlenesin ki, sevgili kalınca önüne çıkan basit bir engelde ayrılırsın sen de kurtulmuş olursun madem onun için zorluklara katlanamıyorsun. Bu yzüden evlendikten sonra ayrılık elden geldiğince son planda düşünülmeli bence. Bir çeşit katolik evliliği diyebiliriz, bana oldukça mantıklı geldi. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #8 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Evlilik elbetteki ayrılmak temelinde yapılmıyor.Evlilik sevgi ve saygı temelinde devam ediyorsa zaten ayrılmaz insanlar ama eğer evlilik karşılıklı işkenceye dönüşme aşamasına geldiyse devam ettirmenin kimseye bir yararı olmaz. Evlenirken sanırım göz önünde bulundurulması gereken Aşk,Sevgi,Saygı. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| Alıntı:
Aşk işte bu!!! __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! | |
| #10 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2007
| bence eğer seviyorsanız tabi ama sevmiyorsanız ve geçinemiyorsanız hayır |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |