"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Dünyada açıklanamayan olaylar / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Konu oldukça ilgimi çekti özellikle m.ö 200de yapılan uçak nesnesi. kaynak http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/Ga...1&p=1&rid=4369 |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| Alıntı:
![]() __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! | |
|
| #3 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Müthiş..Benim en çok dikkatimi 360 metre boyunca zikzak yaparak saran 9 metrelik setlerin yapımında, tanesi 300 tona varan kireçtaşı blokları. Ancak hiç harç kullanılmamasına rağmen bu kayalar, arasına bıçak bile sokulamayacak kadar mükemmel yerleştirilmiş olması.Bizimkiler harç koydukları halde en küçük depremde çatlıyor yada yıkılıyor. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ohooo o da bir şey mi? Bizimkiler Erke dönergeci diye bir şey yaptılar geçen sene. Ne kendileri açıklayabildi ne de başkası. Enerjiye ihtiyaç duymadan enerji ürettiklerini iddia ettiler. Aksine enerji tüketerek ortaya hiç bir iş çıkarmamayı başardılar. Bakınsana ben hala ondan bahsederek enerji harcıyorum. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #5 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Alıntı:
![]() __________________
“kadınım” demek suçtur, yasaktır ve utanma ve tecrit ve ölüm sebebidir! | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Bu konuda Tanrıların Arabaları diye bir kitap okumuştum, öneririm. Bazen insan Korkuyor ama bunu okumak iyi bir serüven oluyor. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| bunları gördükten sonra şaşırdım... biz mi medeniyet olarak ilerdeyiz yoksa halen açıklayamadığımız olayları yaratanlar mı? __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| Afyonda uzaylı taşlayan türkler ! Türklerin taşta bulduğu sır ne bilinmiyor !! |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| Alıntı:
tavsiye edilir yani ![]() __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Eric von Daniken idi yazar. Diğer kitaplarına da başlayacağım, iyi sarıyor. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|