| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Evet arkadaşlar oyun çok kolay..Aslında oyun değil ya neyse..Sizden bir önce ileti atan kişi hakkında düşündüğünüz bir şeyi yazıyorsunuz ya da kısa bir yorum. :-) __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Güzel fikirleri olan ama hayalden öteye gidemeyecek olduğundan, ne yazık ki hayal kırıklığı yaşayacağına inandığım, zımba gibi geleceğin fizikçisi. Saygılar, |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: May 2005
| İnsanın hayatında gerçek dostum dediği insan cok azdır.Sayın petriçli hocam gerçek bir dosttur.Gönül dostu.Saygılar. |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: May 2005
| insanın karşısına çok nadirdir senin gibi dost sevgili allah birtek bana nasip etmiş teşekkür ederim saygılar efem |
| #5 | |
| Ya oyunu bozmak gibi olacak ama!.. Arkadaşlar kızmasın lütfen. Sen buna layık olmasaydın benim dostum olmasaydın ben olabilirmiydim? Tek kanatla kuş uçmaz. Sende benim özel bir dostumsun canım. Seni seviyorum dostum. |
| #6 | |
| ben kimden devam edeceğimi şaşırdım.biri bana yardımcı olabilir mi? :-) |
| #7 | |
| Kafana göre takılırsın Sayın Melek fark etmez. :-) Saygılar, |
| #8 | |
| Bence Sayın Petriçli;iyiliksever,babacan,mert,ailesini çok düşkün ve onları çok sevip sayan,zeki,azimli,dürüst ve çok başarılı biri... |
| #9 | |
| Başarılı, kendinden emin, geleceği parlak, şeker bir hanım. Sevgilerimle. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Katılımıyla forumumuza "aile salonumuz mevcuttur" sıcaklığı kazandıran ve gerek avatarıyla gerek yazdığı yazılarla bende çok zarif bir insan izlenimi uyandıran yeni üyemiz. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|