| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Mailler Hakkında/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| E-posta adresime foruma yazılan veya benim yazdığım yazılar hakkında e-postalar geliyor.Her seferinde adresimi açtığımda yüzlerce yazıyaz forum adlı e-posta ile karşılaşmaktayım.Bunun son bulmasını istiyorum.Acaba nasıl yapabilirim bunu? |
|
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Kontrol paneline girin, orada sol tarafta çıkan seçeneklerden "Seçenekleri düzenle"ye girin. Dikkatli incelediğinizde e-posta ile abone ol şıkkını göreceksiniz. Orada "E-posta ile abone olma"yı seçin ve kaydedin.. Bu kadar. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ben bana mail gelmiyor diye üzülüyorum, siz geliyor diye. Adeltin bu mu be dünya ![]() __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|