"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Ahmedinejad Türkiye'yi tehdit etti/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| . Alıntı:
| |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| İran açısından olması gereken bir açıklama. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bu tehdit değil birebir gerçektir. Olması gereken de budur. Adamların kuyusunu kaz, sonra kenara çekil. Toprakları açmayı geçtim, "İran'a saldıramazsın, bu ancak kan ve gözyaşı getirir" diyecek yiğit isterim ben. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #4 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| İran az bile söylemiş.bir yandan dost görüneceksin bir yandan düşmanıma yardım edeceksin.Bizim yaptığımız bu değil mi,Irak içinde aynı kalleşliği yapmadık mı?Sonra da Irak'ta kan dökülüyor diye utanmadan basın demeçleri verdiler.Bende olsam ilk etapta düşmanımın dostlarını vururdum. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #5 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #6 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Türkiye, ABD yanlisi politikalarinda israr eder ve ileride olasi bir yeni savasta ABD tarafinda yer alirsa elbette komsusu olan Iran'dan gereken cevabi alacaktir. Seneryo'yu tersten okumak gerek. Iran'in Türkiye'ye karsi ABD'nin yaninda yer almasi, bize ne ifade ediyorsa, onlarada bunu ifade ediyordur. __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| #7 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Ama yinede İran Türkiye'yi kaybetmemek için uğraşacaktır. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007
| İncirlik'ten kalkan uçaklar Tahran'ı bombalıyacak ve adamlar karşılık vermeyecek mi? Gerici de olsa, Orta Çağ kalıntısı da olsa Ahmedinejad bu konuda tamamen haklı. __________________
Irak halkı yalnız değil! |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| |
|
| #10 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
istanbulu vurana kadar bizimkiler herhalde havada bitirir o bombayı.. Diyarbakır ilk hedefleri olur herhalde... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|