| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| telefon konuşması Buyuk sirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili onemli bir arızanın acilen giderilmesi için bilgisayar muhendislerinden birinin evine telefon eder. Karsi taraftan fisildayan bir cocuk sesi "Alo" der. Patron sorar "Baban evde mi? Cocuk fisildayarak cevap verir "Evet" Patron sorar "Onunla konusabilir miyim?" Cocuk fisildayarak cevap verir "Hayir" Patron sasirarak "Peki annen evde mi?" Cocuk fisildayarak "Evet" Patron "Peki onunla konusabilir miyim?" Cocuk yine fisildayarak "Hayir" Patron saskin "Orada baska kimse var mı?" "Evet" der cocuk fisildayarak "Bir polis memuru var" Mühendislerinden birinin evinde polisin ne isi olduğuna anlam veremeyen adam sorar "Memur beyle konusabilir miyim?" "Hayir" der ufaklik , "Su anda mesgul" İyice meraklanan patron: "Neyle mesgul?" Cocuk fisildayarak cevaplar " Annem babam ve itfaiyeci amcalarlakonusuyor" Meraklanan ve endiselenen patron, telefondan gittikce artan bir gurultuduyar "Bu ses de ne?.." diye sorar. "Helikopter" der çocuk, hala fisildayarak. Panikleyen patron "Neler oluyor orada" diye sorar. Cocuk hala fisildayarak: "Arama kurtarma timi geldi" Patron endiseli ve neler olduğunu bilememenin kizginligi icinde: "İyi de neyi ariyorlar...?" Kucuk cocuk hala fisildayarak ve kikirdayarak cevap verir... "beni..." |
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Sayın Anka, Harika bir yazıydı. Bu gün (şu ana kadar) güldüğüm tek şeydi. Allah'ta sizi güldürsün. Saygılar, |
| #3 | |
| Mailime gelmişti Sayın Petriçli ben de çok güldüm, buraya aktarayım dedim. |
| #4 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sevgili Anka, Gerçekten güzeldi. Beni de güldürdün. |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: May 2005
| sayın anka tek kelimeyle süperdi.Çocuk deyip geçmemek lazım hayal bile edemiyeceğiniz sonuçlar cıkartırlar size.teşekkürler ![]() |
| #6 | |
| Rica ederim arkadaşlar beğenmenize sevindim. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| sayın anka çok güzel di iyice güldüm,rahatladım. saygılar. __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA |
| #8 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Çok hoş bir yazıydı. ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |