"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Yazı yazarken,kendiliğinden gönderiliyor.

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Konu Araçları
Eski24-09-07, 23:10  #1
Engin ol

Giriş Tarihi: Oct 2005
Yazı yazarken,kendiliğinden gönderiliyor.

Her hangi bir yazıyı yazmaya çalışırken,bazen hemen başda bir kaç kelime yazdığımda ,bazende yazımın sonuna yaklaşdığım sırada,yani yazıyı bitirmeden,alt satırlara geçmek istediğimde,yada kelime aralmak için ara çubuğuna bastığımda,gönder tuşuna basmadığım halde yazı kendiliğinde gönderilyor.
Tekrar o yazıya girerek düzltiyorum.
Bu olay 7 veya 8 defa kadar oldu.Acaba forumdanmı kaynaklanıyor,yoksa benim kılvyede sorun olabilirmi.?
Forum da bu olaya benden başkalarıda rastlayan varmı?.Forum yetkililernden veya bilgi vrebilecklerden sormak istiyorum.
Saygılarımla.
Engin ol is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-09-07, 23:17  #2
Ankaragücü
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2007

Bendede oluyor...
tekrar giriyorum ya da geir gel yaptığımda yazdığım yazılar siliniyor ve tekrar yazmak zorunda kalıyorum
Ankaragücü is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-09-07, 23:29  #3
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: izmir

aslında aynısı bana da oldu bugün...
Ben klavyede yanlış tuşa bastım sanıyordum.
Eski24-09-07, 23:30  #4
seha
Admin

seha'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005

Alıntı:
Sayın Engin ol şöyle demiş:

Mesajı Göster
Her hangi bir yazıyı yazmaya çalışırken,bazen hemen başda bir kaç kelime yazdığımda ,bazende yazımın sonuna yaklaşdığım sırada,yani yazıyı bitirmeden,alt satırlara geçmek istediğimde,yada kelime aralmak için ara çubuğuna bastığımda,gönder tuşuna basmadığım halde yazı kendiliğinde gönderilyor.
Tekrar o yazıya girerek düzltiyorum.
Bu olay 7 veya 8 defa kadar oldu.Acaba forumdanmı kaynaklanıyor,yoksa benim kılvyede sorun olabilirmi.?
Forum da bu olaya benden başkalarıda rastlayan varmı?.Forum yetkililernden veya bilgi vrebilecklerden sormak istiyorum.
Saygılarımla.
Space tuşu kimi zaman mesajı gönder butonun işlevini üstlenebiliyor dolayısıyla bu işlemin gerçekleşmesine neden olabiliyor.

Benzer bir durum da yazdığınız yazıyı silerken oluyor. Klavyedeki harf silme tuşu , tarayıcı da bir önceki sayfaya dön işlemi olarak algılanıyor ve dolasıyla yazınız uçup gidebiliyor ki bu çok daha vahim bir durum

Uzun yazıları bir program aracılığıyla forum dışında yazıp sonra foruma kopyalamakta ciddi yarar var.
seha is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-09-07, 23:57  #5
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Alıntı:
Sayın seha şöyle demiş:

Mesajı Göster
Space tuşu kimi zaman mesajı gönder butonun işlevini üstlenebiliyor dolayısıyla bu işlemin gerçekleşmesine neden olabiliyor.

Benzer bir durum da yazdığınız yazıyı silerken oluyor. Klavyedeki harf silme tuşu , tarayıcı da bir önceki sayfaya dön işlemi olarak algılanıyor ve dolasıyla yazınız uçup gidebiliyor ki bu çok daha vahim bir durum

Uzun yazıları bir program aracılığıyla forum dışında yazıp sonra foruma kopyalamakta ciddi yarar var.

Bilmez miyim!

Saygılar,
doğançay
doğançay is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski25-09-07, 18:03  #6
Engin ol

Alıntı:
Sayın doğançay şöyle demiş:

Mesajı Göster

Bilmez miyim!
Saygılar,
doğançay
Bildiğiniz nedir.Açıklarmısınız.
Hürmetlerimle.
Eski25-09-07, 20:43  #7
barış

Giriş Tarihi: Nov 2006

Bana eskiden oluyordu.
Artık olmuyor, çünkü artık uzun yazmıyorum
Eski08-11-07, 17:57  #8
Engin ol

Alıntı:
Sayın seha şöyle demiş:

Mesajı Göster

Sayın seha;
Sorun uzun yazmada deyil.Yazıya yeni başlandığında, Ortalarındada,sununa yakın yerdede,olabiliyor.Anlatmak istediğim yazının uzunluğu ile alakası olmadğıdır.

Bu durum sanırım forum'da teknik bir sorun olduğunu gösteriyor sanıyorum.
Başka forum'lardada,bazı yazılarım var oralarda bu duruma rastlamadım.
Bu bilgilerden hareketle,forum'da teknik sorunu,ilgili görevliler düzeltemezmi?.
Hürmetlerimle.

Engin ol Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-11-07 18:41 .
Eski08-11-07, 20:03  #9
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007

Forumun hatası olarak kabul edilmemeli. Bilgisayar dünyasında iki tuş her butonun yerine geçebilir. Bunlar boşluk ve giriş tuşlarıdır. Yani space ile enter tuşları. Zaman zaman ekrana yansıtılan sayfada cevap tuşu aktif olduğunda (ki bunu tab tuşu ile yapmanız muhtemel olmalı) space ve enter tuşu butonu aktif ediyor olabilir. Hatta aynı esnada backspace tuşuna bassanız bir önceki sayfaya bile dönebilirsiniz. Bu metninizin tümden kaybına sebep olabilir. Ben hiç yaşamadım bu sorunu, en azından burada.
Dağlı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-11-07, 20:45  #10
Engin ol

Sayın Dağlı;
Hani başka forum'larda neden bu olaylar olmuyor.Beni şaşırdan daha çok burası.

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı