"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Yazı yazarken,kendiliğinden gönderiliyor./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Her hangi bir yazıyı yazmaya çalışırken,bazen hemen başda bir kaç kelime yazdığımda ,bazende yazımın sonuna yaklaşdığım sırada,yani yazıyı bitirmeden,alt satırlara geçmek istediğimde,yada kelime aralmak için ara çubuğuna bastığımda,gönder tuşuna basmadığım halde yazı kendiliğinde gönderilyor. Tekrar o yazıya girerek düzltiyorum. Bu olay 7 veya 8 defa kadar oldu.Acaba forumdanmı kaynaklanıyor,yoksa benim kılvyede sorun olabilirmi.? Forum da bu olaya benden başkalarıda rastlayan varmı?.Forum yetkililernden veya bilgi vrebilecklerden sormak istiyorum. Saygılarımla. |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| Bendede oluyor... tekrar giriyorum ya da geir gel yaptığımda yazdığım yazılar siliniyor ve tekrar yazmak zorunda kalıyorum |
|
| #3 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| aslında aynısı bana da oldu bugün... Ben klavyede yanlış tuşa bastım sanıyordum. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #4 | ||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Alıntı:
Benzer bir durum da yazdığınız yazıyı silerken oluyor. Klavyedeki harf silme tuşu , tarayıcı da bir önceki sayfaya dön işlemi olarak algılanıyor ve dolasıyla yazınız uçup gidebiliyor ki bu çok daha vahim bir durum ![]() Uzun yazıları bir program aracılığıyla forum dışında yazıp sonra foruma kopyalamakta ciddi yarar var. | |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
| |
|
| #6 | |
| |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bana eskiden oluyordu. Artık olmuyor, çünkü artık uzun yazmıyorum ![]() __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Sorun uzun yazmada deyil.Yazıya yeni başlandığında, Ortalarındada,sununa yakın yerdede,olabiliyor.Anlatmak istediğim yazının uzunluğu ile alakası olmadğıdır. Bu durum sanırım forum'da teknik bir sorun olduğunu gösteriyor sanıyorum. Başka forum'lardada,bazı yazılarım var oralarda bu duruma rastlamadım. Bu bilgilerden hareketle,forum'da teknik sorunu,ilgili görevliler düzeltemezmi?. Hürmetlerimle. Engin ol Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-11-07 18:41 . | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Forumun hatası olarak kabul edilmemeli. Bilgisayar dünyasında iki tuş her butonun yerine geçebilir. Bunlar boşluk ve giriş tuşlarıdır. Yani space ile enter tuşları. Zaman zaman ekrana yansıtılan sayfada cevap tuşu aktif olduğunda (ki bunu tab tuşu ile yapmanız muhtemel olmalı) space ve enter tuşu butonu aktif ediyor olabilir. Hatta aynı esnada backspace tuşuna bassanız bir önceki sayfaya bile dönebilirsiniz. Bu metninizin tümden kaybına sebep olabilir. Ben hiç yaşamadım bu sorunu, en azından burada. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #10 | |
| Sayın Dağlı; Hani başka forum'larda neden bu olaylar olmuyor.Beni şaşırdan daha çok burası. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|