| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Ramazan'da İçki İçermisiniz? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Ramazan'da İçki İçermisiniz? | |||
| Oruç tutuyorum, içmem | 19 | 23.17% | |
| Oruç tutmuyorum,içmem | 12 | 14.63% | |
| Oruç tutuyorum,içerim | 5 | 6.10% | |
| Oruç tutmuyorum,içerim | 46 | 56.10% | |
| Oy Verenler: 82. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Arkadaşlar, Ramazan alkol içer misiniz? esitlik Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-09-07 11:58 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Arkadaşlar en alttaki şıkta "içmem" seçeneği "içerim" olarak geçmeliydi fakat yanlış yazdım bir daha da düzeltemedim. İçmem aslında içerim olarak geçiyor bilginize. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Eee, son seçeneği Allah yazdırmış. |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| Geçen hafta kına gecesi vardı içtik... sonrada '' mahalle baskısından çok birkaç şafii kürdün baskısına maruz kaldık. insanda biraz akıl olur sen kınaya gelipte içkileri kaldırın dermisin.. birkaçını dövdük |
|
| #5 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alkol alırım benim için bir sakıncası yok.. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #6 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Ramazan farklı bir anlam ifade etmediği için ısmarlanırsa içebilirim ama pek aramın olduğu solenemez. |
|
| #7 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Belki, birazdan bir kul tarafindan silinir belli olmaz ![]() Alkolsüz bir hayat, yasamaya degmez dermisim... ![]() __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2007
| Bu arada .. emine erdoğan bugün oruç tutmamış neden biliyormusunuz ? because ! - bayan bush erdoğanları kahvaltıya davet emiş te ondan.. Allah ın gücüne gitmez bir gün oruç tutmaması... çünkü Allahın dini için çalışıyorlar... ama Şeytanın dünyadaki temsilcisinden medet umuyorlar... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bir kere bayramın ilk günü içmiştim. Ama artık içmem. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|