Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski26-09-07, 02:25  #1
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Uykusuzluk

Kendimi bildim bileli uyku problemlerim vardı. Örneğin haftada bir kez hiç uyumam.

Ama şu aralar iyice kötüleştim. Yarın sabahın köründe kalkmam gerek. İki gecedir uyumuyorum.

Yoğurt veya süt önermeyin çünkü 4 tane atarax içtim ve uykusuzluğun yanına birde aptallık eklendi. Aranızda böyle problemleri olanlar var mı? Varsa bu problemi nasıl aştığını anlatabilir mi?
Dağlı is offline  
Eski26-09-07, 02:37  #2
vatanım

Giriş Tarihi: Jul 2007

Sayın kardeşim benim akrabalarımdan günlerce uyumayanlar var.Gece kalkıp gezinenler,evin herhangi bir yerinde uykusu geldiğinde uykum kaçar korkusuyla olduğu yere hemen uzanmaya çalışıp yatak odasına gitmeyenler...Ben genellikle onlardan yatağa yattıklarında adeta kafalarının bir geçit resmi gibi sürekli bir şeylerle meşgul olduğunu duyuyorum.Allah'a şükür ruh sağlıkları da iyi.Ama bu meselenin çözülmesi için de hiçbire çaba harcamıyorlar.Hyatlarında da bir aksama yok.Size tavsiyem uykusuzluk bana bir problem yaratır vehmiyle uyuşturucu ialçlar almamanız.
Biraz da uykusuzluğunuzu tetikleyen şeyler var mı,yatağa yattıktan sonra ne sıkıntılar çekiyorsunuz?anlatırsanız burdaki sıkıntı çekenlerle mukayese edebilirim.
vatanım is offline  
Eski26-09-07, 02:56  #3
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007

Herkes gibi sorunlarım var elbette.

Aslında ben dikkatimi toplayıp düşünebildiğimde uykuya dalarım genelde. Ama şu aralar dikkat kaybı yaşıyorum yatağa dirince.

Tam daldığımı hissettiğim anda tekrar uyku aklıma geliyor ve uyuyamıyorum.

Yarın erken kalkmak ve zor bir işte çalışmak zorunda olmasam uykusuzluk problem olmuyor. Bir kaç saat uyku günümü kurtarmaya yetiyor. Ama iş gerçekten ağır ve vücudum zorlanıyor dinlenmediği zaman.

Sanırım doktora gitmem gerekecek. Şimdi tekrar uyumayı deneyeceğim. İlginiz için teşekkürler sn Vatanım.
Dağlı is offline  
Eski26-09-07, 04:13  #4
giz
İnançlar ve Dinler

giz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: şarap şişesi..

Uyumuyorum ve doktora gidiyorum ne zekice bir hareket değil mi?Fakat ilacımı içmiyorum çünkü ben gerizekalıyım!
giz is offline  
Eski26-09-07, 04:16  #5
küçükkarabalık
Yazıyaz Dergi Yazarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Ülke / Şehir: İstanbul

Alıntı:
Sayın Kinem şöyle demiş:

Mesajı Göster
Uyumuyorum ve doktora gidiyorum ne zekice bir hareket değil mi?Fakat ilacımı içmiyorum çünkü ben gerizekalıyım!

Büyük cesaret gerçeklerle yüzelşmek, bu özgüven için seni tebrik ediyorum ama yinede gerizekalısın
Eski26-09-07, 13:00  #6
mavi-yeşil

mavi-yeşil'nın Avatarı

Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn

Alıntı:
Sayın Dağlı şöyle demiş:

Mesajı Göster
Kendimi bildim bileli uyku problemlerim vardı. Örneğin haftada bir kez hiç uyumam.

Ama şu aralar iyice kötüleştim. Yarın sabahın köründe kalkmam gerek. İki gecedir uyumuyorum.

Yoğurt veya süt önermeyin çünkü 4 tane atarax içtim ve uykusuzluğun yanına birde aptallık eklendi. Aranızda böyle problemleri olanlar var mı? Varsa bu problemi nasıl aştığını anlatabilir mi?
aynı sorun bendede var sn dağlı..gece 1 de yatsam 3 saat yatakta debeleniyorum..bazen hiç uyuyamıyorum..dün gece olduğu gibi..atarax ın hiçbir faydası yok..faverin içerdim bir ara oda farklı değil..pasiflora deseniz yine aynı..bence hapla alakalı birşey değil yani..valla tavsiye vermek isteyen varsa iyi olur arkadaşlar..

Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır
mavi-yeşil is offline  
Eski02-10-07, 13:37  #7
SPQR
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Oct 2007

günde iki saat falan uyuyorum. Okul olmasa onu da uyumayacağım. Niye uyumak istiyorsunuz ki? Ne güzel işte, ben nefret ederim uykudan, uyanık kalmak daha iyi.
SPQR is offline  
Eski02-10-07, 14:47  #8
Şirin

Şirin'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2007
Ülke / Şehir: Ankara

Bende aynı sorunu yaşıyorum doktorada gitmedim sıcak hava uyutmuyordur diyorum ama artık iyice bunaldım.. Ayrıca kilo almak için kullandığım bir ilaç var ona başlayalı uyku düzenim tamamen bozuldu. Bu ilacı 1haftadır kullanıyorum.
Eski02-10-07, 17:05  #9
qls_kurt

qls_kurt'nın Avatarı

Ben uyumak istemediğim için uyumuyorum fakat çok yorulunca başımı yastığa dayar dayamaz uyurum...
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 14:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)