| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Kendimi bildim bileli uyku problemlerim vardı. Örneğin haftada bir kez hiç uyumam. Ama şu aralar iyice kötüleştim. Yarın sabahın köründe kalkmam gerek. İki gecedir uyumuyorum. Yoğurt veya süt önermeyin çünkü 4 tane atarax içtim ve uykusuzluğun yanına birde aptallık eklendi. Aranızda böyle problemleri olanlar var mı? Varsa bu problemi nasıl aştığını anlatabilir mi? __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Sayın kardeşim benim akrabalarımdan günlerce uyumayanlar var.Gece kalkıp gezinenler,evin herhangi bir yerinde uykusu geldiğinde uykum kaçar korkusuyla olduğu yere hemen uzanmaya çalışıp yatak odasına gitmeyenler...Ben genellikle onlardan yatağa yattıklarında adeta kafalarının bir geçit resmi gibi sürekli bir şeylerle meşgul olduğunu duyuyorum.Allah'a şükür ruh sağlıkları da iyi.Ama bu meselenin çözülmesi için de hiçbire çaba harcamıyorlar.Hyatlarında da bir aksama yok.Size tavsiyem uykusuzluk bana bir problem yaratır vehmiyle uyuşturucu ialçlar almamanız. Biraz da uykusuzluğunuzu tetikleyen şeyler var mı,yatağa yattıktan sonra ne sıkıntılar çekiyorsunuz?anlatırsanız burdaki sıkıntı çekenlerle mukayese edebilirim. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Herkes gibi sorunlarım var elbette. Aslında ben dikkatimi toplayıp düşünebildiğimde uykuya dalarım genelde. Ama şu aralar dikkat kaybı yaşıyorum yatağa dirince. Tam daldığımı hissettiğim anda tekrar uyku aklıma geliyor ve uyuyamıyorum. Yarın erken kalkmak ve zor bir işte çalışmak zorunda olmasam uykusuzluk problem olmuyor. Bir kaç saat uyku günümü kurtarmaya yetiyor. Ama iş gerçekten ağır ve vücudum zorlanıyor dinlenmediği zaman. Sanırım doktora gitmem gerekecek. Şimdi tekrar uyumayı deneyeceğim. İlginiz için teşekkürler sn Vatanım. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #4 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Uyumuyorum ve doktora gidiyorum ne zekice bir hareket değil mi?Fakat ilacımı içmiyorum çünkü ben gerizekalıyım! |
| #5 | ||
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
Büyük cesaret gerçeklerle yüzelşmek, bu özgüven için seni tebrik ediyorum ama yinede gerizekalısın ![]() __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. | |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| Alıntı:
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2007
| günde iki saat falan uyuyorum. Okul olmasa onu da uyumayacağım. Niye uyumak istiyorsunuz ki? Ne güzel işte, ben nefret ederim uykudan, uyanık kalmak daha iyi. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Bende aynı sorunu yaşıyorum doktorada gitmedim sıcak hava uyutmuyordur diyorum ama artık iyice bunaldım.. Ayrıca kilo almak için kullandığım bir ilaç var ona başlayalı uyku düzenim tamamen bozuldu. Bu ilacı 1haftadır kullanıyorum. __________________
Eğer çok özel bir ilaç tesadüfen meydana gelmiyor ise, kainattaki hiçbir varlık da tesadüfen ortaya çıkamaz.. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Ben uyumak istemediğim için uyumuyorum fakat çok yorulunca başımı yastığa dayar dayamaz uyurum... __________________
Düşünceler olmuş bir sarp. Mantık olmasa bu ne harp! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|