"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sigara kullanıyor musunuz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sigara içiyor musunuz? Ne kadar? | |||
| Hayır Hiç içmedim. | 30 | 41.10% | |
| Bıraktım. | 8 | 10.96% | |
| Arada otlanıyorum. | 3 | 4.11% | |
| Günde bir paketten az içiyorum. | 18 | 24.66% | |
| Günde bir iki paket içiyorum | 14 | 19.18% | |
| Günde iki paketten çok içiyorum. | 0 | 0% | |
| Oy Verenler: 73. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
| Sigara içiyor musunuz, evetse ne kadar? Bırakmayı denediniz mi? Ne kadar zamandır içiyorsunuz? Nargile, puro, pipo gibi tütünlerle araanız nasıl? Hangi sigarayı içiyorsunuz? En iyi bırakma yöntemi nedir? ya da var mı? Vs. Burad konuşabiliriz. :106 hancı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-02-06 21:10 . |
|
| #2 | ||
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
ewet kullanıyorum üç seneden beri hayatımdaki tek lüksüm sigara içmek.Ama tam tiryaki değilim içmediğim günler çok olur ama bazen sigaram biter o zaman bir tiryaki gibi krizlere girerim.Belki bırakmayı düşünüyorsundur şevkin kırılmasın ama sigara bırakılmıyor,ara veriliyor.Bırakmayı sadece kendin becerirsin başkasının yardımıyla kesinlikle olmaz.Birgün öyle bir şekilde yataktan kalkacaksınki sanki daha önce hiç kullanmamış gibi ve birde kesinlikle yanında sigara içen kimse olmayacak.Görmeyeceksin,öyle davranmak gerekiyorki sanki bu meret icat edilmemiş gibi davrancaksın(aslında bu hiçzor değil).Ben öğrenciyim eve gelince yaz tatillerinde 3-4 ay boyunca en fazla içtiğim sigara bir veya iki pakettir ama okula adımımı attığımda hatta mola yerinde koşar sigara alırım nedeni evde kullanan yok okulda içmeyen bir Allah'ın kulu yok.Sendede oluyordur bazen (sigara öyle bir hayatına girmiştirki) içesin yoktur ama sırf sigarayı elinde tutmak istersin,alışverişe çıktığında sigara alasın gelir yemek gibi içmek gibi eksikliğini (tiryaki olduğun için değil).Eğer bırakmayı düşünürsen kolaylıklar diyeyim.Zor olmadığını bilmelisiniz ve herşeyden öte sizin geliştirmiş olduğunuz yöntemlerle ancak bırakırsınız. | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: KIBRIS!!!
| ben içmiyorum... zararlarını çok iyi biliyorum çünkü __________________
BaRıŞ iStİyOrUm!!!! :105 PeAcE!!!! :333 |
|
| #4 | |
| İçiyorum ne yazık ki!.. Saygılar, |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Evet, iciliyor bu meret. En fazla 41 gün biraktim; ama sigarayi masamdan hic eksik etmeden. Demek ki birkiliyormus dedim ve yenden basladim. Simdi ise herhalde o biraktiracak görünümde.:-) saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: May 2005
| Maalesef bende kullanıyorum.zaralarını cok iyi bilmeme rağmen maalesef bu illetten kurtulamadım bir cok kez bırakmayı denedim ama olmadı.ben söyle düşünüyorum insan gercekten istedikten sonra bu illetten kurtulabilir.önemli olan bu işi düşünce olarak kafanda bitirmek insan kendisini bu konuda şartlandırırsa neden olmasın.saygılarımla |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
41 kere maşallah! Ben en fazla iki gün bırakabildim. Ve bu bırakma denemelerinde ne kadar da asabi olabileceğimi öğrendim. Saygılar; | |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Yani biri bir sey dese, insana ugultu gibi geliyor. sinirlendiriyor. Ama bu gerilim daha sonra geciyor. Bir zaman sonra diyorsunuz ki, ooh, sigarayi birakmak ne kolaymis. Haydi iceyim bari de, nasil olsa birakabiliyoru deyince; iste o zaman sigara birakmiyor insanin yakasini. Ben simdi yalnizca azaltmayi basarabiliyorum. En basarili oldugum; günde 10 sigaralarda kalabilmem. Deneyin, hic olmazsa azaltmayi deneyin bari. Birakmaya daha yakindir azaltmak, hic olmazsa. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
|
| #9 | |
| Haftasonalrı sorun olmuyor. bir paketle geçirebiliyorum. ancak mesai saatlerindeki stress, hiç farkına varamadan sigarayı yaktırıyor. Birgün sadece öğleden sonra bir paketi bitirdiğimi hatırlıyorum. akşam şok olmuştum. Hepsini nasıl içmiş olabilirim diye.10 dakikada bir içsem 200 dakika yapıyordu. 15 dakika da 300 dakika yapıyordu ki bu demekki onbeş dakikada bir sigara yakmışım gibi bir sonuç ortaya çıkıyordu. O gün sigaradan nefret etmiştim. Ve akşam hiç içmedim, içemedim. Sonraki sabah yine rutine döndük. Ama azaltmak lazım. Haklısınız. |
|
| #10 | ||
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|