Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski28-09-07, 23:17  #1
Ankaragücü
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2007
Kurtlar vadisi... Ülkücülere Şok yaşatan bölüm!

dünkü bölüm ..
Polat Alemdar artık devletin mallarına el koymaya başlamış , Çeteleşmeye doğru gitmekteydi..

Devlet in bir organı olan KGT ( Kamu Güvenliği Teşkilatı ) ye çalışan Polat alemdar artık kendi menfaatlarını öne çıkarmakta , KGT nin emirleri yerine kendi emirlerini uygulamaktaydı..

yanındaki diğer bir KGT elemanı olan Abdulhey ( kürt-yetim )

Polat Alemdar ın bu keyfi uygulamalarına ses çıkarmaya başlamış ve Polat Alemdar dan Azar yemişti..

en sonunda..

Abdulhey KGT nin başkanının yanına giderek...Şöyle demişti
-Polat Alemdar Teşkilatımız KGT nin emirlerinin dışına çıkarak keyfi haraketler yapmıştır.. Devletimizin Menfaatlarını geri plana atmıştır...Polat Alemdar ın Öldürülmesi için emirlerinizi beliyorum demişti...

Abdullah Çatlı yı Polat Alemdar ın canlandırdığı artık gözler önüne serilmiştir..

bu zamana kadar halk kahramanı olan P.Alemdar ı izleyen Ülkücüler eminim büyük bir şok içine girmiştir...

ben bile şok olduktan sonra Ülkücüler nasıl olmasın..
Ankaragücü is offline  
Eski29-09-07, 01:46  #2
Ali CANDAN
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Mar 2007
Ülke / Şehir: Üsküdar/İSTANBUL-TÜRKİYE

Sonraki bölümlerde Polat, Abdulhey ve diğer karakterlerin bulunacakları konum ve şartları izlemeden Alemdar ve diğer hususlarda hemen yargıda bulunmasanız...
Ali CANDAN is offline  
Eski29-09-07, 02:23  #3
Ankaragücü
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın Ali CANDAN şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sonraki bölümlerde Polat, Abdulhey ve diğer karakterlerin bulunacakları konum ve şartları izlemeden Alemdar ve diğer hususlarda hemen yargıda bulunmasan...
(Bilmeyenlerin Hafızasını tazeleyecek bir Hatırlatma: Kamu Güvenliği Başkanlığı; 1992'de, T.C. Başbakanlık kurumuna bağlı olarak resmen göreve başlayan bir organı'dır.)

bende beklemiyordum ama gidişat konunun abdullah çatlıyla ilişkisi olduğunu gösterecek..

zaten biliyorsunuz o tür filmlerde genelde bu filmde yaşananlar kişi ve kurumlar hayal ürünüdür..der..

ama Kamu güvenliği teşkilatı... gerçekte var
Ankaragücü is offline  
Eski29-09-07, 02:29  #4
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007

Alıntı:
bende beklemiyordum ama gidişat konunun abdullah çatlıyla ilişkisi olduğunu gösterecek..
Komplo teorilerinden haz etmem ama...

Hiram Abas suikastının yapılışı dizideki Aslan karakterinin öldürüldüğü sahne ile benzerlik gösteriyormuş. O sahnede Aslan arabayla giderken bıyıklı gözlüklü amcamızı görüp şaşırmıştı.

Hiram Abas suikastinde de böyle bir ihtimalden söz ediliyor ve o kişinin Çatlı olduğundan bahsediliyor. Bu durumda Çatlı o gözlüklü ve bıyıklı amca olmuyor mu?
Dağlı is offline  
Eski29-09-07, 02:35  #5
Ankaragücü
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın Dağlı şöyle demiş:

Mesajı Göster
Komplo teorilerinden haz etmem ama...

Hiram Abas suikastının yapılışı dizideki Aslan karakterinin öldürüldüğü sahne ile benzerlik gösteriyormuş. O sahnede Aslan arabayla giderken bıyıklı gözlüklü amcamızı görüp şaşırmıştı.

Hiram Abas suikastinde de böyle bir ihtimalden söz ediliyor ve o kişinin Çatlı olduğundan bahsediliyor. Bu durumda Çatlı o gözlüklü ve bıyıklı amca olmuyor mu?
dediğim gibi benim gibi bile bir solcu böyle birşey beklemezken Ülkücüler şoka nasıl uğramasın...

Zaten film ilk çıktığında Çatlı diyorlardı...Abdulhey in
-Polat alemdar kendi menfaatleri için devleti es geçiyor diyor..
çatlı da sonra öyle olmamışmıydı...
Ankaragücü is offline  
Eski29-09-07, 09:51  #6
ATAM

ATAM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006

Abdulhey polata ihanet etmiyor. içlerindeki köstebeği bulmak için oyun oynuyorlar...

Abdülheyin polata ihanetini düşünmek bile istemiyorum...

çakır için cenaze namazı kılındıysa abulheyin ihaneti durumunda k.ıraka girilir...
Eski29-09-07, 18:18  #7
Bogazkaya

Giriş Tarihi: Mar 2007

Aptalca bir dizi ama bende izliyorum cunku amcamin kizi oynuyor ama o Polat Alemdar denen adamda hic oyunculuk yok,Abdulhey ondada hic yok zaten o adamda mimik falanda yok,bence o dizi buralara getiren en buyuk etken Memati denen adam

Dizinin kasti mukemmel oldugundan hersey kilifina uyduruldugundan dizi bu kadar tutuyor
Eski29-09-07, 18:35  #8
Ankaragücü
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın ATAM şöyle demiş:

Mesajı Göster
Abdulhey polata ihanet etmiyor. içlerindeki köstebeği bulmak için oyun oynuyorlar...

Abdülheyin polata ihanetini düşünmek bile istemiyorum...

Abdulhey biliyorsunuz Kürt ve çocukken yetimhaneye bırakılıyor ve devlet alıp vatan millet sevgisiyle büyütülüyor...

Polat Alemdar artık KGT nin emirlerini devletin meenfaatlarını korumuyor..kendi işlerini yapıyor .. iş adamlarını tehdit ediyor...

Abdulhey zaten dememişmiydi.
-abi bizene elin iranlısından...

P.Alemdar ise
-sanamı soracam lan ne yapacağımı dememişmiydi..

Abdulhey en sonunda anlıyor P.Alemdarın çeteleşmeye gittiğini ve KGT Başkanından P.Alemdarı öldürmek için izin istiyor...

Ankaragücü Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-09-07 18:40 .
Ankaragücü is offline  
Eski29-09-07, 18:39  #9
erdi

erdi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Hayır ya ...

Gerçi kısa bir bölümünü izleyebildim ama.

Şimdi ' derin ' dediğimiz olgu Polat Alemdar, ekibi ve amirleri idi. Ama bir takım kaçakçılık işleri bunların eli yapılıyor ve sorgulatılmıyordu.

Bizim Polat'ta bunun üstüne gidince Abdulhey kısmen haklı olarak huysuzlaştı. Ama tehlikeli işler bunlar, ekipte çatlak oluştuğu an işlevi kaybederler.

Abdulhey, Polat'ın yerine de oynayabilir ilerki bölümler de...

Gerçi artık izleyemeyeceğim o saatler de okulda olucam ama youtube'dan idare edicez
Eski29-09-07, 18:42  #10
Ankaragücü
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın erdi şöyle demiş:

Mesajı Göster
Hayır ya ...

Gerçi kısa bir bölümünü izleyebildim ama.

Şimdi ' derin ' dediğimiz olgu Polat Alemdar, ekibi ve amirleri idi. Ama bir takım kaçakçılık işleri bunların eli yapılıyor ve sorgulatılmıyordu.

Bizim Polat'ta bunun üstüne gidince Abdulhey kısmen haklı olarak huysuzlaştı. Ama tehlikeli işler bunlar, ekipte çatlak oluştuğu an işlevi kaybederler.

Abdulhey, Polat'ın yerine de oynayabilir ilerki bölümler de...

Gerçi artık izleyemeyeceğim o saatler de okulda olucam ama youtube'dan idare edicez
bence ileride Abdulhey Abdullah Çatlının öldürülmesi gibi bir iş yapacak...

biliyorsunuz Susurlukta trafik kazasında ölmüştü Çatlı..

P.Alemdar a da böyle bir şey yapacak Abdulhey bence...
Ankaragücü is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı