| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Ramazan Davulcunuz -Duyuru- / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Haftalık Penguen, yeni sayısında siyasi taşlamanın ilginç bir örneğini verdi. Dergiden çıkan yandaki bildiri, ramazan davulcularının bastığı kâğıtlardan ilham alınarak hazırlanmış. Umarız Başbakan, "Latife latif gerek" sözüne değer veriyordur! ![]() http://www.f5haber.com/haber.aspx?id...n_sakasi_haber __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! |
|
| |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Penguen'i sık sık takip ederim. Türkiye'nin gerçek muhalefet yapabilen tek kurumu neredeyse bu dergi. İlk açtığımda da direk bunu görmüştüm. Hatta bununla ilgili güzel planlarımız var, şimdi açıklamak olmaz. Penguen yine gerçek mizahını ve muhalefetini konuşturmuş. Ne güzel demişti kapağında, Erdoğan'ın Penguen'e karşı açtığı davayı kaybedince: "Lütfen validenizi de alıp gider misiniz?" __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bende takip ederim hatta bu resim içinden kağıt olarak çıktı. Ama tasvip etmiyorum...Sonuçta bu ülkenin başbakanı... Akp'nin oy patlaması yapmasının en büyük nedenlerinden biri de bu... __________________
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
![]() __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|