| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2007
| Merhaba arkadaşlar, ben gene anlamadım bu işi.Hocalar üniversitede siyaset yapmayın diyor asıl siyaseti kendileri yapıyorlar.arkadaşım inşaat mühendisliği ögrencisi gelen adam siyasete giriyor diyor.E biz ne yapalım sürekli bu insanların bize görüşlerini empoze etmesine izin mi verelim.Birbirimize sahip çıkalım saglıklı bir nesil olalım.Kimsenin etkisinde kalmayalım. okudugunuz için teşekküler. antropolog Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-10-07 18:35 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Apolitik bir gençlik kullanılmaya müsaittir. Bu arada siyaset yapmayın demekte bir çeşit siyasettir. Üniversitelerde siyasete izin vermeyeceğim diyen YÖK ve rektörler hergün siyasi söylemlerde bulunuyorlar. Bu çelişki değil mi? |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Keşke bizde de yapsalar. Bu arada siz de her siyaset konuşanın etkisinde kalmayın; savunun kendinizi; düşüncelerinizi. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|