| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Matematik hayatın dilidir./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Bilimsel kavramlar-Mantık, Matematik, Hukuk |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
| Matematik hayatın dilidir. Matematik deyince insanın aklına ilk sayılar geliyor.bazen etrafınıza baktığınız zaman,aynı şeyden birden fazla olduğunu gördüğünüz zaman,insanına aklına hemen onları saymak geliyor.saymak,Matematiğin başlangıcı "saymak"tır. sayıların temeli de saymakla başlar. Böylece Matematik sayfasına ilk yazıyı yazmaş olmanın gururunu taşıyabilirim. :62 __________________
"Benim naçiz vücudum elbet birgün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’’ M. Kemal Atatürk |
|
| #2 | |
| Sayın Ozansevinc, Kurallar matematik bölümünde değil, her bölümde çıkmaktadır. Önemli bir duyuru olduğundan bu çok normaldir. Size birde kötü haberim var!.. Matematik bölümünde ilk yazı sizin değil. Siz son bir ayı listelediğinizden boş gördünüz. Hepsini göster seçeneğini işaretleyip göster dediğinizde o şerefin bana ait olduğunu görürsünüz :-) Laf aramızda bir çok bölümün ilk mesajları bana aittir. :61 Saygılar, |
|
| #3 | |
| Sayın petriçli, ben son bir ayı görüntülemek gibi özel bir çaba sarfetmedim ki.bu nasıl oluyor? MAtematik forum sayfasını nereye sakladınız sayın petriçli? :-) yukarıda "İlk Okunmamış Mesaja Git" linki var.oraya tıkladım bişey çıkmıyo. neyse benim matematiğim iyidir.en zor problemleri bile çözerim ben.üniversite sınavında 52 matematikten 47 net yaptım.20 geometri sorusunun tamamını ful yaptım. :62 __________________
"Benim naçiz vücudum elbet birgün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’’ M. Kemal Atatürk |
|
| #4 | |
| sayfada "Hepsini göster" diye bişey yok sayın petriçli. Valla bu soruyu çözemedim.iyi bi soru hazırlamışsınız. sınavda olsaydı afallayıp kalırdım heralde.. :-) İnternet explorer'da sayfayı, üst menüden düzen'den bul seçeneğinden "Hepsini göster" olarak aradım ama sizin mesajınızdan başka "Hepsini göster" yok. kusura bakmayın ama bu soruda bi yanlışlık var.itiraz ediyorum. :62 __________________
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Soyutla somutu bağlayabilen en önemli bağlardan biri... Ama bir türlü anlaşamdık... :62 |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Matematik alt bölümüne geldiğinizde aşağıdaki şekilde görürsünüz sayfayı: | |
|
| #7 | |
| Son bir ay yazan yerdeki aşağı oka bastığınızda gelen menüden hepsi seçeneğini seçip, konuları göster butonuna basınız. |
|
| #8 | |
| Karşınıza aşağıdaki şekilde bir sayfa çıkmalıdır. Ama hala göremiyorsanız bir bilgisayarcıya danışın derim. :61 |
|
| #9 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Ben de bu vesileyle gözümüzden kaçmış olan bu hatayı düzeltmiş oldum. Artık Tüm mesajlar hiç bir ayar yapılmadan görülebilir. Sevgiler. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #10 | |
| Teşekkürler sayın petriçli,sorun çözülmüştür Sayın petriçli. evet problemi çözdüm.jeton biraz geç düştü. kusura bakmayın.bu aralar jetonları köşeli yapıyorlar.malüm.geç düşüyor. Allahtan problem kolaymış.tek bilinmeyenliymiş.ya 3 bilinmeyenli olsaydı? o zaman ne yapacaktık? neyse.. :69 ama daha önce böyle bişey hiç olmamıştı.böyle önemli bi konuda neden hiç kimse yazı yazmamış diye düşünmüştüm.ilk kez forumda,bir konunun sayfasında yazı göremedim.hayret! gözlerimi bi muayene ettirsem iyi olacak galiba.. :62 __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|