| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Acıya Gülmek!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2007
| Merhaba Arkadaşlar, Henüz Siteye Yeni Üye Oldum Mehmet'le Son Tren Programından Ufak Bir haykırış Sizlere... Kaleminizin Her Zaman Güçlü Olması Dileği İle... Acıya Gülmek! Ben bilmeden 2 yaşam sunulmuş önüme; Acılarla dolu hayatı seçmişim şans işte şimdi kederli yaşantımda acılarımı birer tespih tanesi gibi sıralıyorum… Biliyorum her şeyin bir sonu var, yaşamında öyle tabiî ki bende işte bu yüzden inadına Acıya Gülüyorum…. Sensizliği yalnızlığımla paylaşıyorum, gün be gün yalnızlığıma kadeh kaldırabiliyorum sadece. Seni sevmenin en kötü yanı ise senin uğruna ölememekmiş işte bu yüzden içerleniyorum yada her neyse… İnsanın yaşadıklarını unutması için bulunduğu ortamı değiştirmesi yetmiyormuş, sadece az anımsıyormuş senin dışında anlıyorum. Anlıyorum her sabah kalktığımda günün bitiminde bir umudumun daha biteceğini ama içimde bilmediğim bir ümit var hala bekliyorum. Günlerim beklemekten başka bir şey sunmaz oldu hayattan hiç haz almaz oldu deli gönlüm… Karamsarlık ruhuma kadar işlemiş kara bulutlar hiç dağılmaz olmuş bir zamanlar güzelliklerle dolu dünyamda… Sessizlik ve gizem bürümüş dört yanımı çaresizlikten değil ama adını koyamadığım bir bekleyişe geçmiş sanki bedenim. Evet bu bekleyişin sebebi sensin… Yalnızlığa ve sensizliğe, acı dünyama ve de her mutsuz sonda kendimi vicdanen rahatlatmak için üzerine bütün suçlarımı yüklediğim kaderime, adını ‘’ Acı hayat ‘’ olarak koymuş olduğum hayatıma acıyla ACIYA GÜLÜYORUM İŞTE!!!... MeHMeT'Le SoN TreN & Dj GaRDiYaN seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-10-07 19:56 .Sebep: Font düzenlemesi |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Masum11119, Sevdiğim bir söz vardır: "Yalnızlıkta kendi başına kalabalık ol.(TİBULLE)" Şiddetle tavsiye ederim. __________________
Sen yüreğin kadar büyüksün,unutma! A.TELLİ bad-ıŞimal Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-10-07 20:02 . |
|
| #3 | |
| Birşeyler olur sana,farkına varmazsın o an. bir an canın yanar ve o an lar geçmez bilmez sanırsın. Ama eğer ben o an ların sene olduğunu gördüysem eğer, artık acıya sadece gülerim. |
|
| #4 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Nov 2007
| Kaleminizin Her Zaman Güçlü Olması Dileği İle... Acıya Gülmek! __________________
Düşüm koydum adını... |
|
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2007
| Sağanak düşlerle ıslanmış yarı akıllı bir hayat vermek gibi .Kim bitmişte sen arayasın .Dünler, düşler yağmurlar bir çıkış yolu bulmak gerekir.. |
|
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2007
| |
|
| #7 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Dec 2007
| Acıya gülmek... Her zaman mecburen yaptığım tek eylem ne zordur insanın içi kanarken yüzünün gülmesi.. Hıçkıra hıçkıra ağlamak isterken gülmek zorunda olması... dayanması susması bağırmak isterken sakin gibi davranması.. gittin gideli seni sevdim seveli... yaptığım tek şey acıya gülmek acıdan zevk aldığımdan değil mecburiyetten gülüyorum sen misin acı? yokluğunmu anlayamıyorum lanet olsun YİNE GÜLÜYORUM!!! |
|
| #8 | |
| okuyarak emeğe saygı gösteren herkese teşekkürler ... yakında yeni yazılarımla tekrar aranıza katılacağım... |
|
| #9 | |
| emeğe saygı göstererek bir teşekkürü eksik etmeyen herkese saygılarımla... yakında yeni yazılarımla aranızda olacağım iyi günler geçirmeniz dileği ile... Mehmet Yavuzer |
|
| #10 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Öpüyorsam ayrılığı gözünden Geçiyorsam bir çiçeğin özünden Görüyorsam gözlerinin içinden Sana olan sevdamdandır bilesin Meğer ne yalnızız insan olmuşsak Yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak Yeri gelmiş acıyada gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin Karşılıksız sevebilmekse sevda Gerçek seven küle dönmüş her çağda Elim kolum bağlanmışsa kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin Seydunayım gebermişse kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin Hakan Yeşilyurt-Seyduna Türküleri Hakan Yeşilyurt'un bir parçası çok güzel yorumlamış bence bu başlığı görünce sizlerle paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz bilenler vardır bilmeyenlerinde dinlemesini tavsiye ederim.Bu şarkıyı dinlerken hem acı çekiyordum hem de gülüyordum kendimi zorlayarak çok zor bir şey böyle bir durum yaşamak çok zor keşke hiç yaşamak zorunda kalmasak. Sn Masum119; hoşgeldiniz paylaşımlarınız için teşekkürler. __________________
Ellerin var mı, ya yüzün? |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|