"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Domain adı Arkadaşlar, Bir e-ticaret sitesi kuracaksınız. Bilgisayar ürünleri, elektronik ürünler, gsm cihazları, bunlara ek olarak hepsinin yanında bir de kitap satacaksınız. Böyle bir sitenin ismini ne yapardınız. Aklınıza ne gelirse yazın. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| her tarafta duyuyoruz,tekno market lafını... eğer çok ciddi bir iş değilse yani biraz espritüel yaklaşmak isterseniz,tekno-bakkal olabilir :D:D:D eğer içinde herşey varsa tekno-saray da olabilir,başına "e" de ekleyebilirsiniz mesela... saygılar petricli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-02-06 19:07 . |
| #3 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Başka fikri olan yok mu? __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| e_herşeyburda.com e_gittigidiyortutyakala.com. e_bakmaal.com olabilirmi? :-) :-) :-) __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA |
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #7 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Batan geminin malları Kelepir bunlar Pişman olmazsın Almayan pişman Bulunmazlar burada Harikaları yakala Her zaman bekleriz Müşteri velinimetimizdir Al ve tavsiye et Yine bekleriz Biz hep buradayız Dostlar alışveriş görsün Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-02-06 19:39 . |
| #9 | |
| Sayın Türker nasıl böyle bir hataya düştüğünüzü anlayamıyorum;"org" uzantılı domainler ticari olmayan siteler için kullanılır... saygılar |
| #10 | |
| domain uzantıları hazır konunun yeri gelmişken bilmeyen arkadaşlarımıza yardımı dokunur diye düşünüyorum;işte bazı kısaltmalar: gov: Hükümet kurumları (ingilizce "government" kelimesinden) edu: Eğitim kurumları (ingilizce "education" kelimesinden) org: Ticari olmayan kuruluşlar (ingilizce "organization" kelimesinden) com: Ticari kuruluşlar (ingilizce "company" kelimesinden) mil: Askeri kurumlar (ingilizce "military" kelimesinden) net: Servis sunucular (ingilizce "network" kelimesinden) ac: Akademik kuruluşlar (ingilizce "academic" kelimesinden) int: Uluslararası kuruluşlar (ingilizce "international" kelimesinden) ftp: FTP arşiv sitesi (ingilizce "File Transfer Protocol"den) www: World Wide Web (bazen bunun yerine "web" de kullanılabilir) gov.tr: Türk hükümet kurumları edu.tr: Türk eğitim kurumları org.tr: Türkiye'deki ticari olmayan kuruluşlar com.tr: Türkiye'deki ticari kuruluşlar mil.tr: Türkiye'deki askeri kuruluşlar net.tr: Türkiye'deki servis sunucular gen.tr: Herhangi bir şarta ve kısıtlamaya bağlı olmayan alan adları nom.tr: Kişisel alan adlarıdır, sadece o ismin sahibi olan kişi alabilir saygılar |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|