| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Sizce Bütün Dünyayı Talabani ve Barzani yönetseydi nasıl olurdu ? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Evet sizce bütün dünyayı Talabani ve Barzani yönetseydi nasıl olurdu ? Anket açmama gerek yok, dilerseniz düşüncelerinizi yazın... __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2007
| onlar önce kendilerini yönetsin ![]() |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ben başlayayım: 1. Bütün dünya aşiretler halinde örgütlenir, aşiret reisleri devlet başkanı sayılırdı. 2. ABD'nin işgal etmediği ülke kalmazdı. ... __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Allah korusun, dünyayı 400 parçaya bölerler, her ülkede de ABD üsleri kurulur. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Buraya kadar verilen tüm cevaplara aynen katılıyorum . Ülkemizde, Talabani ve Barzaniye liderimiz diyenler, Ortaçağ karanlığında yaşamak istiyor olmalılar. ABD ye kulluk da cabası.. __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Talabaniyi bilmem.Kendisi çok kurnaz bir siyasetçidir.Ancak Barzani eğer yönetseydi önemli bir bölümü şimdiden daha iyi olurdu.Bir soru da ben ekleyeyim. Tüm dünyayı Bahçeli ve Baykal yönetseydi nasıl olurdu? |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Dünyanın ismi dünya olmaz, "BÜYÜK IRAK BATAKLIĞI" olurdu herhalde. |
|
| #10 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Uluslararası sisteme entegre olmuş bütün ülkeleri zaten Talabani ve Barzani benzeri liderler yönetmekte... Dolayısıyla hiç bir şey değişmezdi. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|