| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Ekranlarda rezillik diz boyu../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Canlı canlı medyum dayağı İnternethaber/ Ekranlardaki rezillik diz boyu... Lerzan Mutlu'nun Fox TV'de yayınlanan programı bunun son örneğine sahne oldu. Büyülerle insanları kandıran iki şarlatan ekrana çıkarıldı. Yetmezmiş gibi bir de canlı yayında yumruklu kavga yaşandı. Konuklar medyum olduğunu iddia eden Recep Kaplan ile Abdülkadir Alper isimli iki şahıstı. Medyum Recep Kaplan "125 milletvekili bana geliyor" deyince diğeri buna çok sinirlendi. Yerinden kalktığı gibi Kaplan'ın üstüne atladı. İşte o rezil dakikalar; http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=107116 |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Gerçekten de rezillik.bunların dinle büyüyle allah'la uzaktan yakından ilgisi olmayan kişiler.tamamen yalan haberler.ee tabikide türk halkı böyle şeyleri çok sever.yani büyük bir reyting payı alıyorlar.hele bide kavga olunca.eminim bu iki kişi gerçek hayatta mükemmel iki dosttur. BİR FİLMDE GEÇEN BİR KONUŞMA:adam işe alacak kişi sorar:büyüye inanırmısınız?tanrıya,allaha,hayalete,cine,periye, reelkarnosyana,ruha..... iş başvurusu için giden adamın cevabı:valla iyi bir ücret verirseniz istediğiniz herşeye inanırım. işte günümüzdeki mantık tam da bu tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-10-07 16:02 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Ekranlara öyle saçma konular çıkarıyorlarki.Bu saçmalıkarda karı koca kavgaları vs.vs .Çıkıyorlar sen böyle demedinmi,ben nezaman öyle söyledim gibi saçmalıklarında saçması sözlerle,bazı kişileri ekran başına topluyorlar.Bu kişilerin niçin seyrettiklerinede hiç bir anlam veremiyorum. Ben böyle saçmalıklarla dolu hiç bir proğrama itibar etmem.Kumandayla kanal değiştirene kadar geçen sürede,diğer bir kanala geçene kadar bile,gördüğüme tahammül edemem,nefret ederim. Saygılarımla. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Ben de ifrit olurum böyle programlara. Bir kaç kere izlemeye çalıştım, olmuyor. Bazıları bu programları izlerken dalııp gidiyor. Beyni uyuşturur bunlar. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bir de oturcam ya diyor ![]() Yalnız seyirciler arasınds geçen seneki coğrafya asistanımı gördüm şansa bak ![]() __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Lerzan Mutlu, medyumluk filan, hep demekteyim "arz- talep" meselesi işte... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Banada 225 milletvekili gelip ne olacak bu memleketin hali diye soruyor ![]() İnsanlarımızın alt yapısı bu türden seylere inanmaya müsait oldukca, daha cok sarlatan görecegiz. En büyük sarlatanın kim oldugu konusundan habersiz olan insanlardan, kücücük sarlatanlara karsı tepki vermelerini beklemek hayal olur. __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|