Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > İnançlar ve Dinler > Kitaplı Dinler - Tarikatlar

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Bölüm konusunda. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - İslamiyet, Hristiyanlık ve Yahudilik

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski04-10-07, 15:53  #1
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Giriş Tarihi: Aug 2005
Bölüm konusunda.

"İnançlar" bölümü kısa sayılabilecek bir aradan sonra yeniden açılmıştır.Önceki bölümde süregelen tartışmaların düzey düşüklüğü bu bölümün geçici de olsa kapanmasına neden olmuştu. Umarım bu kez aynı sonuçla karşılaşmayız. Bu bölümü bu kez bağımsız bir başlık haline getirdik ve biraz da genişlettik. Sn.ABCDE ve Sn.meyci bu bölümün yöneticileri olmuşlardır. Kendilerine başarılar diliyorum. "Dinler ve İnançlar" bölümündeki konuların -ne kadar duyarlık içerse de-, yazıyaz'a yakışacak bir çerçevede tartışılması için gereken titizliği ve özeni göstereceklerine de inanıyorum. Yazarlarımız da yazıyaz forum kurallarına ve ayrıca bölüm kurallarına gereken önemi gösterirlerse, böylesine duyarlı konularda bile rahatlıkla tartışılabileceğimiz ve bilgi alış verişinin sağlanabileceği bir ortam yaratılmış olur.

Bölüm, sanıyorum 24 saat kilitli kalacaktır. Bu zaman içinde moderatör arkadaşlarımız, moderasyon panelinde bölümün eski düzeyine dönmemesi konusunda ne yapılması gerektiği konusunu ele alacaklar ve kural dışı yazılara nasıl bir yöntemle müdahale edilmesi konusunda bir karara varacaklardır. Arkadaşlarımızın bu bölümde gösterecekleri özveri ve çabanın bir sonuca ulaşabilmesi, siz değerli yazarlarımızın katkı ve duyarlığıyla mümkün olacaktır. Bu konuda da herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum.

Kolaylıklar diliyorum.

tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-01-08 11:40 .
melnur is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı