Bölüm konusunda.
"İnançlar" bölümü kısa sayılabilecek bir aradan sonra yeniden açılmıştır.Önceki bölümde süregelen tartışmaların düzey düşüklüğü bu bölümün geçici de olsa kapanmasına neden olmuştu. Umarım bu kez aynı sonuçla karşılaşmayız. Bu bölümü bu kez bağımsız bir başlık haline getirdik ve biraz da genişlettik. Sn.ABCDE ve Sn.meyci bu bölümün yöneticileri olmuşlardır. Kendilerine başarılar diliyorum. "Dinler ve İnançlar" bölümündeki konuların -ne kadar duyarlık içerse de-, yazıyaz'a yakışacak bir çerçevede tartışılması için gereken titizliği ve özeni göstereceklerine de inanıyorum. Yazarlarımız da yazıyaz forum kurallarına ve ayrıca bölüm kurallarına gereken önemi gösterirlerse, böylesine duyarlı konularda bile rahatlıkla tartışılabileceğimiz ve bilgi alış verişinin sağlanabileceği bir ortam yaratılmış olur.
Bölüm, sanıyorum 24 saat kilitli kalacaktır. Bu zaman içinde moderatör arkadaşlarımız, moderasyon panelinde bölümün eski düzeyine dönmemesi konusunda ne yapılması gerektiği konusunu ele alacaklar ve kural dışı yazılara nasıl bir yöntemle müdahale edilmesi konusunda bir karara varacaklardır. Arkadaşlarımızın bu bölümde gösterecekleri özveri ve çabanın bir sonuca ulaşabilmesi, siz değerli yazarlarımızın katkı ve duyarlığıyla mümkün olacaktır. Bu konuda da herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum.
Kolaylıklar diliyorum. tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-01-08 11:40 . |