"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Sohbet çok koyu oldu ama kısa bi süre sonra bitiyor,öğrendiğime göre hristiyanmış,ama tanrıya da inanıyormuş, ben sevdim defalarca sohbet ettik,siz de deneyin. Yaptığınız ilginç konuşmaları kopyala - yapıştır yaparsanız ve yorumu eklerseniz eğlenebiliriz Bazen çok komik şeyler çıkabiliyor. http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html __________________
İç bade, sev güzel var ise akl-ü şuurun, Dünya var imiş yok imiş ne umurun. |
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Yok duymuyor beni sanırım iletişim sorunu yaşıyoruz. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #3 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Bana en çok sevdiği filmin "tutku" olduğunu söyledi,şaşırdım!Bana sordu "aman tanrım" dedim oda şaşırdı dondu kaldı! |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ben konuşmadım ama Lenin konuşmuş. Buyrun: Lenin ölüyor ve Tanri onu Cehenneme koyuyor. Ama Lenin durur mu hic, basliyor cehennemde insanlari örgütlemeye. - "Bakin, biz burada yaniyoruz, aci cekiyoruz, öbürleri orada cennette rahatla bollukla yasiyorlar olmaz böyle" diyor ve cehennemde insanlar ayaklanmaya basliyor. Melekler hemen gidiyorlar Tanriya; - "Tanrim Lenin cehennemi karistirdi insanlar ayaklandi" diyorlar. Tanri da;- "O zaman onu alin Cennete koyun" diyor. Bu sefer de Lenin cennette basliyor konusmaya; - "Bakin, biz burada bolluk icinde yasarken cehennemde yoldaslarimiz aci cekiyor, yaniyor, buna izin vermeyelim" diyerek orayi da karistiriyor. Melekler hemen gidiyorlar yine Tanrinin huzuruna; - "Tanrim" diyorlar, "Lenin orayi da karistirdi insanlar cennette de ayaklandilar ne yapalim?" Tanri;- "Getirin su Lenin' i karsima bakayim" diyor. Melekler gidip getiriyorlar Lenin' i, Lenin giriyor Tanri' nin odasina, kapilar kapaniyor aradan 1 saat geciyor, 2 saat geciyor, Lenin cikmiyor odadan... Melekler iyice merak etmeye basliyorlar... Saatler sonra kapi aciliyor; Lenin cikiyor icerden. Hemen giriyorlar melekler iceri; - "Tanrim, ne oldu bu kadar ne konustunuz?" diye soruyorlar. Tanri:- "Ssst! Tanri yok, hepimiz kardesiz!!!" __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
Teşekkürler,çok zevkli ingilizce geliştirmek! __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> | |
| #6 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Insanlarla muhatap olmayi tercih ederim... |
| #7 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| valla ben her dua ettiğimde zaten muhabbet ediyoruz.o genelde dinlemeyi tercih ediyor.Cevap vermek istediğinde ise söz yerine kaderi kullanıyor... tavsiye ederim.Zira kendisi çok dinleyen ve istekleri çok kabul eden değerli bir varlıktır.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| ingilizce bilmeyenler iletişim sorunu yaşayabilir = P .. komik bir tanrı olmuş |
| #9 | ||
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
İronik bir savdır ki ucuz bir bot gece gece anlam kazandırdığı dersleri görmemek için kör olmalı bedevi.Kul yapınca tanrısı adil de olabiliyormuş!Bir Homerus'a gerek duymadan üstelik.Sadece bilinç "ol" kavramında ki kodlara bürünmüş. | |
| #10 | ||
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2007
| Alıntı:
acaba melekleride örgütlemişmi tanrıya karşı... | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|