| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Bir önerim var.. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Merhaba, uzun süredir yazıyaz'a uğramıyordum, fakat bugün bir bakayım dedim de, aklıma bir fikir geldi.. Foruma şöyle bir bakınca en çok katılımın siyaset başlıklarında olduğu ortada. Ve haliyle Siyaestle ilgili başlıklar en yukarıda bulunuyor. Belki de, eğer edebiyat, din, metafizik gibi konuları yukarıya alırsak, insanların doğrudan siyasete yönlenmek yerine arada bir bu başlıklara da girmelerini, ve böylece (örneğin edebiyat bölümüne) katılımı arttırabiliriz. Tabi, pek çok insanın buna itiraz etmesi doğal, siyasetin yukarıda olması pek çok insanın işine gelir... Fakat yine de bu bir öneri, bana mantıklı geldi, bakalım siz ne düşüneceksiniz Saygı & Sevgilerimle ![]() __________________
Karanlık sorgulanmalı! |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Forumda en önemli topik siyaset, bence en üstte olması gereken de siyaset. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2007
| Metafizik, mitoloji ve bilimkurgu bölümü bence en üstte olsun. ![]() |
| #4 | ||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Alıntı:
Konu dışı bölümü forumun en ücra köşesinde olmasına rağmen 30 bin mesajla siyaset bölümünün arkasından geliyor. Dolayısıyla önde arkada aslında o kadar da fark etmiyor. Elbette en üste siyaset yerine başka bir bölüm yerleştirilirse o bölümde bir hareketlilik olacaktır. Ancak bu hareketliliğin binlerce mesaj şeklinde olacağını sanmıyorum. Kimi bölümler bilgi kimi bölümler yetenek istiyor. Siyaset ise gündemi takip eden herkesin , düşünmeden yazabildiği bir bölüm. Bölümün sırasından çok , siyasete yaklaşımımızdan ileri gelen bir durum bu daha çok. | |
| #5 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Benimde bir önerim olacak.Kitaplı dinler diye bir ifade literatürde yok varsa da muhakkakki kabul görmüyordur.İnansanız da inanmasanızda bana göre semavi ya da ilahi dinler denilmeli.Beşeri dinler olmalı diğer dinlerde. __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #6 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
![]() | |
| #7 | ||
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
benim gibi yapan başka kişiler de vardır diye tahmin ediyorum.__________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI | |
| #8 | |
| Ama bu beşeriliğe inanmayan dünyada milyarlarca insan var En azından literatürde bununla ilgili daha kavramsal bir tanımlama araştırılabilir.__________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #9 | ||
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Alıntı:
Oysa siz basligin su anda ki seklinden daha geri bir tanimlama arzuluyorsunuz gibi. Ilahi dinler, kutsal dinler vs gibi bir baslik hem yaziyaz forumu "tarafli" hale getirme tehlikesini tasiyor, hem de insan ürünü olan dinlere bir kutsallik atfediyor oluyorsunuz. Bu sebeple bu öneri kabul edilemez, edilmemelidir. __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig | |
| #10 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|