"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Pazarlık/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Türkler, pazarlık halkın haracıdır derler ve satıcıyı canından bezdirene kadar pazarlık yaparlar. Karşı taraf bir fiyat koyana kadar toplar, çıkarır, böler; bizse o fiyatları tanımaz kendimiz bir fiyat koyarız (neye dayanarak koyuyorsak ?!) Sizce pazarlıklarda çok mu bencil oluyoruz veya abartıyoruz? Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #2 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2007
| Vallahi hiç beceremem utanırım .. onun için hiç deneyemedim... bir tişört almak için mağazaya girdim cebimde 25 ytl var 10 ytl sine tişört alacağım... birde üstelik bayan tezgahtar var. kaç para dedim tişörtü.. -25 ytl dedi.. tabi biraz şok oldum.. almayayım felan desem olmaz bayana karşı diyemem.. -tamam deneyebilirmiyim dedim.. denedim ve 25 ytl ye tişörtü aldım ama birde bana sorun... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Harika pazarlık yaparım ama dozunu kaçırmam. Bazılarının bencil olduğu doğrudur. Ama pazarlık da sünnettir ![]() __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Pazarlık var pazarlık var ![]() Bazıları pazarlık payı bırakır. 15 milyona satacağı şeyi 17' ye satar mesela.. Yinede pazarlık konusunda başarılı olduğum söylenemez ![]() |
|
| #5 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2007
| |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Pazarlık yapılacağı için de fiyatı sabit yerler dışında hep pazarlık payı vardır, zaten ... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|