| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| "Sosyal demokratları ben iktidara taşıyacağım" / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| ANKARA(ANKA)- Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Genar Araştırma Şirketi tarafından yapılan ve katılanların yüzde 52.8'inin kendisini CHP'nin başında görmek istedikleri yönündeki araştırmayla ilgili “Böyle bir sonucu bekliyordum. Sosyal demokratları ben iktidara taşıyacağım” dedi. Araştırmanın sonuçlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sarıgül, “Bu anket halkın isteklerini ortaya koymuştur. Anket sonuçlarını ben de tahmin edebiliyordum ve bundan son derece mutluyum” dedi. Kendisine güvenenlerin ilgisine ve güvenine layık olmaya çalışacağını söyleyen Sarıgül, “Her partiden insanların bize olan ilgisi ortadadır. Sosyal demokratları ben iktidara taşıyacağım” dedi. Sarıgül, CHP MYK tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi hakkında ise “Baykal'ın görevi başarılı insanları ihraç etmek ama halk Baykal'ı ihraç etti” diye konuştu http://haber.mynet.com/detail_news/?...ate=07Ekim2007 Yorumsuz ![]() |
|
| #2 | |
| GENAR Araştırma Eğitim Danışmanlık şirketinin, eylül ayı içinde, 26 ilde, 3 bin 210 kişi ile görüşerek yaptığı "Türk Solu" araştırmasında, solun liderliğine Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün istendiği çıktı. İslamcı Yazar Ali Bulaç ve sosyolog Doç. Dr. Ferhat Kentel’in danışmanlığında hazırlanan araştırmaya göre toplumun yüzde 52.8’i CHP’nin başına Sarıgül’ün geçmesini istiyor.Yüzde 50.3’ü de Tayyip Erdoğan’ın soldaki alternatifinin Sarıgül olduğunu düşünüyor. İşte araştırmadan çıkan diğer çarpıcı sonuçlar: Katılımcıların yüzde 33’ü, hiçbir zaman sol partilere, yüzde 15’i ise sağ partilere oy vermeyeceğini söylüyor. Yüzde 42.7 kendisini sağcı, yüzde 26.2 solcu, yüzde 31.1 ne sağcı ne solcu diye tanımlıyor. Seçmen gruplarının kendi partilerine verdikleri başarı puanında en yüksek Tayyip Erdoğan’a, en düşük puan Deniz Baykal’a ait. Seçmenlerin yüzde 52.8’i CHP’nin başında Mustafa Sarıgül’ü, 8.2’si Hikmet Çetin’i, 5.2’si Murat Karayalçın’ı, yüzde 3.9’u Fikri Sağlar’ı, yüzde 3.3’ü Celal Doğan’ı, yüzde 3.2’si Onur Öymen’i, yüzde 0.5’i de Zeki Sezer’i görmek istiyor. Sarıgül liderliğindeki bir sol partinin Türkiye’deki oy potansiyeli yüzde 45. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/74...?gid=48&sz=852 |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| sosyal demokratların önceliği iktidara gelmekse Sarıgül tek alternatif gibi duruyor. adam nasıl oy alınır biliyor. doğruya doğru __________________
Allah halkı en çok onu kendisinden bile daha fazla düşünenlerden korusun1 |
|
| #4 | |
| Sarıgül halk tarafından sevilen bir lider, kuşkusuz Baykal' dan çok daha fazla oy alırdı ancak Sarıgül' ün sosyal demokratlığı tartışılır. |
|
| #5 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Sarıgül'ü seçen kişiler bence kimi seçtiğinden habersiz gibi duruyor. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #6 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| şu sam amcada çok insafsız Tayyip Erdoğan'ı gönderdiği yetmedi bir de Mustafa Sarıgül'ü yetiştiriyor.Bizi meclisi toptan kapatım başımıza bir sömürge valisi alsak daha iyi.En azından kendi kendimizi kandırmamış oluruz.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan ReMaT Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-10-07 21:33 .Sebep: hitabet |
|
| #7 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
En mantıklı çözüm bu en azından yorulmamış oluruz yorum yaparken. ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Madem 2. Cumhuriyet hazırlıkları başladı. CHP'nin de değişmesi gerekiyor. En azından Soros'un müritleri öyle düşünüyor. Sarıgül Tayyip Erdoğan'ın türbansızıdır. CHP'liler dikkat etsin. |
|
| #9 | |
| Baykal çok mu iyi? Türkiye tarihinde sosyal demokrat oylar ilk kez bu kadar düştü. Teşekkürler Baykal.. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| İlk önce CHP'nin kendi mantalitesini değiştirmesi gerekir.Sarıgül'le olacak iş değil.Baykal'dan iyidir,orası ayrı. SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|