"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: KaoS
| Bugüne Dair Haberlere Ulasmaniz Dileğiyle Cumhuriyet Gazetesi Birgün Gazetesi Evrensel Gazetesi Hürriyet Gazetesi Aksam Gazetesi Dünya Gazetesi Fanatik Gazetesi Fotomaç Günes Kurultay Milli Gazete Milliyet Gazetesi Ortadogu Gazetesi Radikal Gazetesi Sabah Gazetesi __________________
"Ben nehir kıyısındaki parmaklığım; tutunabilen tutunsun bana ama koltuk değneği değilim kimse yaslanmasın bana…" Ve unutmayın; "Sanatçılar gerçekleri söylemek için yalanları kullanırken, politikacılar yalanlarla gerçekleri örter." |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Süper bir dizayn olmuş, hepsi bir arada, teşekkürler. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #3 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: famagusta
| arkadaşlar bu son zamanlarda üniversitelerde öğrencilern elinde gezen gazeteleri fazlaca görmeye alıştık. artık gazeten 'marka'n oldu gibi bişey.mesela cumhuriyet okuyorsan laik ve rejim dostusun, sabah ve benzerlern okuyorsan modern!, yeni şafak,zaman vb. okuyorsan gerici rejim düşmanısın imajıdır almış başını gitmiş.. ben kendi adıma fotomaç okuyorum boş beleş tayfadanım yani ha bide haydarcılar var onları unutmayayım. peki siz hangi gruptan, hangi moda akımındansınız. hangi gazeteyi okursunuz? bu gibi anketlerhepyapılır ama ben güncelleştireyim bari apdeyt edeyim. gazetenizin ismini ve neden o gazeteyi tercih ettiğinizi minik cümlelerle yazarsanız sevinirim... emre'den hürmetler.. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Cumhuriyet, Yeniçağ ve buldukça Birgün, her kapıda bir tane olduğu için bulmakta zorlanmadığım Zaman... Genelde bunlar, ama her elime geçeni okurum. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Birgün: Sayın Fettullah hayrına bedavaya dağıttırmadı. Radikal: Sağ sol yazarları bulup bundan pirim yapıp kar amacı güder. Yeni Şafak: ABD'li diplomatların ziyaret ettiği gazete. Zaman: Fettulah, şeriat, son zamanlar da malezya, akp propagandası amacında. Posta: Haydar Dümen üzerine kurulu, magazin gazetesi. Fotomaç, Fanatik... futbol eklerinden oluşan, iddia temelli gazete ... Cumhuriyetin rejim dostu olduğunu söylemek yanlış olur. Cumhuriyette kaygı güden bir yazar (profesör) bulamazsınız, kaybedecekleri hiçbir şeyleri yok. Ondan benim tavsiyem cumhuriyet almanız. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
| #6 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2007
| |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Birgün Cumhuriyet Özgür Gündem (tabi her zaman okuyamıyorum,çoğunlukla kapatılmış oluyor) __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
"Birgün: Fettullah hayrına bedavaya dağıttırmadı" Ben mi yanlış anlıyorum, Birgün gazetesin fethullah gülen grubu bedava dağıtıyor mu demek istiyorsunuz? | |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Gazete almıyorum ancak aldığım zamanlarda BirGün ve Radikal alırdım. Artık internetten okumayı tercih ediyorum.. |
| #10 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: famagusta
| çok güzel arkadaşlar yorumlarınızdan sonra hangi gazeteyi ve niçin! aldığınızıda belirtirseniz sevinirim. örnek verecek olursam fotomaç alıyorum çünkü türkiyenin paslı gündemini takip etmekten hoşlanmıyorum.günlük zevkler ve hobiler peşinden koşmak daha evla geliyor son zamanlar bana.. hürmetler |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|