"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Degaje Imam/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Degaje imam ortalığı karıştırdı Degaje Ayça'nın erotik içerikli 'Yıkılıyo' şarkısının İslami versiyonunu yazıp, Kandil mesajı olarak gönderen İmam Lütfü Taşçı, yeni bir tartışma başlattı. Degaje imam Taşçı'nın dini basitleştirdiğini söyleyen İslam alimleri, imamın tavrını doğru bulmuyor. İşte olay mesajın sözleri: Buraları yıkılıyo, 'nur'dan yıkılıyo Her gün peşime şeytan takılıyo Ben İslam'ı seçtim tercihim doğru İndir başını hadi secdeye doğru... http://www.takvim.com.tr/2004/11/21/gnc113.html |
|
| #2 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2007
| Vallahi yeni çözümler buluyorlar milleti camiye çekmek için ! |
|
| #3 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Yüce insan olan Ayça hanım bu klipte oldukça degaje göstermişti şimdi merak konusu imam ne gösterecek? memleket ve insan... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Babamın bir lafı vardır, insanlar karakter yönünden birbirine benzeyebilirler ama aslında dünyada ne kadar insan varsa o kadar da karakter vardır, işte bu imam da en nadir bulunur özgünlükte karakter örneklerinden biri... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|