| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Bir meslek olarak fahiselik! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Türkiye’nin en çok okunan haftalık haber ve aktüalite dergisi Tempo, internette Netlarus Blog sitesinde "Wise" takma adıyla "Bir Fahişenin Günlüğü" başlığıyla yazılar yazan 28 yaşındaki üniversite mezunu kadınla röportaj yaptı. "Fahişeliği bilerek tercih ettim" diyen Wise, yaşadıklarını kitap haline getireceğini belirtti. WISE, internette "Bir Fahişenin Günlüğü" başlıklı blogda şunları yazıyor: "Evet, ben bir fahişeyim. Vücudumu kiralayarak yaşıyorum. Kiramı bu sayede ödüyorum, evet fahişeyim ben. Vücudumu kiralıyorum. Böyle yaşıyorum. Fahişe. Fahişeyim ben. Bu kelimeyi o kadar çok tekrarlamak istiyorum ki. Ta ki içini boşaltana kadar. Ta ki anlamsız gelene kadar. Ta ki..." Tempo’nun uzun uğraşlardan sonra bağlantı kurmayı başardığı Wise, şunları söyledi: HERKESE KARIŞ NEFRET "Evet, fahişelik bilinçli tercihim. Çocukluğumdan itibaren bir yere ait olma hissi yaşayamadım. İletişim kuramıyordum insanlarla. Benden kaynaklı olduğunu da biliyorum artık. Kimseyle anlaşamadım şimdiye kadar. Elimde sadece nefret var şu anda. Herkese karşı nefret duyuyordum. Karşılaştığım herkesin derdi paraydı. Oysa herkes birbirini sevmek zorunda değil, saygı duysa yeterliydi. Ama bunu da göremedim. Şöyle de bir gerçek var ki; bu işi yapan birçok kişi inkár ediyor, yapıyorsan arkasında dur, evet de. Namus iki bacak arasında değil, bunu unutuyorlar." BEN AŞKA İNANMAM http://www.hurriyet.com.tr/yasam/4328215.asp Davranis bilimleri acisindan fahiselige (seks isciligi) yönelme nedenleri nelerdir? Bu baglamda Türkiye'de fahiselerin yasadigi sorunlar nelerdir? __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Bence dilencilikten daha namuslu bir meslektir. SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Yada fahise, 3 kurus icin yapmadık saklanbanlık bırakmayan insanlardan daha sereflidir . gecenlerde bir gazetede iranda asılarak idam edilen 12 kadının yazısını okuyunca tüylerim diken diken oldu. Asıl fahiselik bu kadınları asan insanlar ve düsünceleridir. __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
| #4 | ||
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
Günümüzün namuslu geçinenlerine oranla daha asiller __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Dünyanın en namuslu insanları fahişelerdir, henüz kirlenmemiş bakire bir benlikleri vardır çünkü.. __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
fahişeliğin düzenden kaynaklanan yanı olduğu kadar, insanın ruhsal yapısından kaynaklanan yönleri de vardır. yukardaki kadının anlattıklarında kilit söz: "ait olma hissi yaşayamamak". kilit sözcük: "saygı". bir de başına gelenlerden dolayı bu işe girenler var. zorla çalıştırılanlar. bir de, fuhuşun yasaklanmasına çeşitli gerekçelerle karşı çıkanlar var? | |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
'Kirlenmemiş bakire benlikleri ' cümlesinin anlamı çok büyük bence. Meryem ne kadar temiz bilemem ama bu ülkede üretmeden, çalarak çırparak, fakiri soyarak, gerçekten yatarak para kazanan cinsiyeti hiç önemli değil, düzenin nimetlerinden faydalanan yaratıkların yanında, bedenini satarak. kendinden başka hiç kimseye zararı olmayan düzenin yarattığı. üzerinden rant sağlandığı kadının benliği tabiki kirlenmemiş ve bakiredir. Yukarıda saydığınız kilit sözcüklerin nedeni kahrolası kapitalizmdir.İnsanın ruhsal yapısı içinde yaşadığı toplumlada çok alakalıdır. Saydılarımla | |
|
| #8 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Fahişelik yoğun bir şekilde devam ediyorsa "Bir sürü hastalıklı ilişkiler bir sürü hasta ruhlu insanlar var demektir" |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Genel kadınlar tamamen masum mudur? Saygılar, doğançay __________________
Ezberciliğin raconu Batı'ya öykünmektir! |
|
| #10 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|