"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sizi Mutlu Eden Şeyler Nelerdir?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Son zamanlarda genel itibari ile çok mutsuzum.Kendimi mutlu edebileceğim bir çok şey varken neden bu kadar mutsuzum diye düşünüyorum sık sık.Sevdiklerimle vakit geçirebilirm,resim yapabilirim,fotoğraf çekebilirim,müzikle uğraşabilirim,arkadaşlarımla vakit geçirebilirim,yeğenimle oyunlar oynayabilirim vs...Ama hiç birini yapamıyorum ve bu yüzden de mutsuzum ![]() Aslında herkesi mutlu eden bir şeyler var.Merak ettiğim şey şu; Sizi en çok ne veya neler mutlu ediyor... __________________
Her zaman keşfetmek için bak... |
|
| #2 | ||
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
| #3 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Benide sanırım açık havada yürümek mutlu ederdi.İnsanlarla uğraşmaktan yoruldum sanırım uzun bir tatile ihtiyacım var,yeşile.. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Beni kalıcı olarak hiçbir şey mutlu etmiyor çünkü biliyorum mutluluğun da sonu var. Ondan geçiçi mutlulukları küçümsemeden yaşamınıza devam etmenizi öneririm. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| "Ben mutlu olunca mutsuz oluyorum" desem, çelişki gibi görünecek. Yani mutlu olmayı istemiyorum, sanki mutlu olunca güçsüzleşiyormuşum gibi ruh haline kapılıyorum. Beni ben yapan şey mutsuzluk, ümitsizlik, kaos,... Ya da mutsuz olmamı sağlayacak herşey! İnsan mutlu olunca, o anı öylece dondurmak isteyip, o anı olabildiğince uzatmak adına herşeyi yapabiliyor. Böylece asıl yapması gereken şeylerle ilgilenemiyor. Benim en verimli dönemim, en mutsuz olduğum anlar sanırım. Evet, kesinlikle böyle... Ben sadece sevişirken mutluyum, bunun dışında hep mutsuzum. Ama her sevişme sonrasında daha fazla mutsuzum. Asıl hazzı o zaman alıyorum sanırım. |
|
| #6 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Birseyler üretmek ortaya birseyler koyabilmek beni hep mutlu etmistir. Bir siir yazmak bir sarki söylemek, Bazende bir ciftci olma istegi. Beni mutlu eder... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| İnsanı mutlu edebilecek tek şeyi biliyorum. Sürekli yeni birşeylere sahip olabilmek mutlu eder insanı. Ben "işime yaramayacak" olsa da yeni şeylere sahip oldukça mutlu oluyorum. Mutluluğun fazlasını istemem ben. Bir tır şoförü olabilmenin vereceği mutluluk(mutluluktan ziyade huzur) yeterli olabilirdi. Veya Kafkas dağlarını görmek. Veya şu alttakiler : 68 model bir shelby veya 70 model bir boss429 Mustang. Hasından bir elektro gitar, pedal ıvır zıvır. Ernie Ball veya Jackson olabilir. Güzel mi güzel, yanıma yakışacak hanım hanımcık çıtı pıtı, sarışın, siyah gözlü, geniş alınlı, tercihen gözlüklü bir sevgili. Beni sevmesi de önemli değil. Yanımda olsun, hoş vakit geçirelim, anı yaşayalım, paylaşalım. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Siyah rengi olan her sey beni mutlu eder. Gece'nin siyahı Göz'lerin siyahı. Araba'nın siyahı. Elbise'nin siyahı Ayakkabı'nı siyahı Tek bir degisik renk bunları bozabilir 'kapital' rengi degisik olabilir ![]() . __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
| #9 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: monitörün karşısından
| dünyanın barış içinde olması,insanların hep iyi olmsı, bir yetimin başının okşanması, kimsenin kimseyi kırmaması, sırtından vurmaması, insanlarda merhametin eksik olmaması,sevginin eksik olmaması.tokun açın halinden anlaması,kırgınlıkların küskünlüklerin olmaması mutlu olunabilecek güzel sebeplerden...Ama buda mümkün olmayacağı için ben mutlu olmak için küçük sebepler arıyorum artık. |
|
| #10 | ||
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
Geçin bunları dünyadan mı bahsediyorsunuz? Yoksa beyin evrimini tamamlamış insandan mı? Dünya da bir düzenin olması tokun açın doyurulması bunlar kimseyi mutlu etmez etmiyor. Bir tekme de biz atarız....Barış mı nerde dünya da mı? Görürsem söyleyeceğim... İnsan nerede mutlu dünyada biliyor musunuz? Çevremize bakış açımız dar kapsamlı olduğundan aile içinde mutluyuz sadece belki o da her zaman değil.... Beni mutlu eden bir çift göz...Onun yaşıyor olması ve onun gülümsemesi... __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|