"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
T.C 'nin başında olsanız siz ne yapardınız?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
| Anket Sonuçlarını Göster: siz t.c nin başında olsaydınız ne yapardınız?veya neleri düzenlerdiniz? | |||
| kuzey ırak'a girerdim | 13 | 28.89% | |
| türban sorununu çözerdim | 12 | 26.67% | |
| ab'ye girmeye çalışmaya devam ederdim.veya bu çalışmayı kaldırırdım | 11 | 24.44% | |
| ekonomiyi düzeltirdim | 20 | 44.44% | |
| eğitim sistemini değiştirirdim | 26 | 57.78% | |
| rejimi değiştirirdim | 15 | 33.33% | |
| gelir dağılımını düzenlerdim | 21 | 46.67% | |
| dokunulmazlığı kaldırırdım | 19 | 42.22% | |
| anayasayı yeniden düzenlerdim | 21 | 46.67% | |
| diğer... | 14 | 31.11% | |
| Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 45. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| t.c.nin başında siz olsaydınız siz ne yapardınız? |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
|
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-10-07 00:59 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sayın türker Şu andaki başkanda sizinle aynı doğrultuda çalışıyor. hiç kendinizi farklıymış gibi göstermiye çalışmayın. |
|
| #4 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2007
| -Maksat ve emeliniz alenen belli- İyikine bu ülkenin başında değilmişsiniz? |
|
| #5 | |
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| Allahtan senin gibi bünyede hastalığa sebep olan unsurlar fazla değil , atanın ezan okunsun diye can verdiği toprağı pc de oyun oynar gibi bölebilmek düşüncesini sana kazandıran eğitim sistemini ayrıca tebrik ederim , bir de bu anketi açan arkadaş burası t.c değil TÜRKİYE sizide yetiştiren aile ve eğitim sistemini fazlasıyla tebrik ve takdir ederim.. |
|
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| O halde bir daha okuyun derim. 1, 2, 5, 6, 8, 9 ve 11 sayılı maddeler AKP'nin henüz yanından geçemediği şeyler. Anayasa değişikliği konusunda söylediklerimi de Anayasa taslağını gözden geçirirseniz anlarsınız. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
özelleştirme,kıbrıs,Ab görüşleriniz Akp ile tam aynı doğrultuda. Anayasa maddelerinde ise akp bu sefer size yaklaşır merak etmeyin. | |
|
| #8 | ||
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2007
| Alıntı:
Demokrasi Kültürüne geçiş tabi zorlu olacak..halklar arası farklılıklar zenginliklerimizdir... Türkiye bir dönemece girdi. ya demokrasiye tam yol devam edecek ,ya da Askeri yönetime girecek ! ama %46 AKP % 5 DTP ile bu ülke demokrasiye doğru gidecek halkımız arkamızda... Ayrıca T.C ile türkiye arasında ne fark var ki ? | |
|
| #9 | ||
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
| |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| İnsanların huzur ve mutluluğu için çalışır, terörün kökünü kazımak için, anaların birdaha ağlamaması için gayret gösterirdim. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|