"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Bir Soru/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Yazıyaz kendi dalında gelişerek giden ve kurumsal kimlik kazanan bir yapıya dönüşme yolunda hızla ilerliyor. Bunun gereği olarak pek tanıma şansım olmayan bir üyenin vefatın da ve zamanının güncel olayı Hrant öldürüldüğün de (v.b)verilen tepki - ( me ) çok vahim bir durum olarak karşımıza çıkan bir gün de 15 can alan terör olayları karşısında da verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Burada ki durumlar arasında fark gözetmiyorum. Yönetimin de bu konuda ki görüşlerini merak ediyorum. Bu bir güncellik sorunumu ? __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Öncelikle forum kurucularını böyle güzel, seviyeli bir forum yaptıkları ve yönettikleri için kutluyorum. Benim acizane bir düşüncem var, bilemiyorum uygulanırmı. Ülkemizi, toplumumuza ilgilendiren, toplu tepki vermemiz gereken durumlarda (mesela 13 askerimizin şehit edilmesi gibi..) forum ana giriş sayfasının tek bir sayfa halinde forumun tepkisini, taleplerini belirten bir şekilde hazırlanması mümkün olabilir mi? Mesela: ![]() Bu giriş www.antu.com sitesinin girişidir. Saygıyla. |
| #3 | |
Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: KaoS
| __________________
"Ben nehir kıyısındaki parmaklığım; tutunabilen tutunsun bana ama koltuk değneği değilim kimse yaslanmasın bana…" Ve unutmayın; "Sanatçılar gerçekleri söylemek için yalanları kullanırken, politikacılar yalanlarla gerçekleri örter." |
| #4 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Readyellow arkadaşımızın açtığı topik de bununla ilintili. Ülkemizde aşağı yukarı her gün PKK vahşeti yüzünden bir yığın genç insan toprağa düşüyor. Hain tuzaklarda canını yitiriyor. Ülkede adı konmamış bir savaş var. Konu birbirinden çok farklı. Bu konuyu dilimiz döndüğünce tartışmaya çalışıyoruz. Anlamaya çalışıyoruz. Ne kadar yararlı oluyor bilmiyorum ama, terörün bu kadar azdığı ve gencecik insanlarımızın yaşamlarının henüz başlarında toprağa düştüğü bir zamanda belki de bu konuyu benzer bir şekilde ortaya koyabilmek mümkün olmalıydı. Bu konuda bir eksikliğimiz varsa bunu kabul etme durumundayız. Ama sorun da o kadar çetrefil ve o kadar karışık ki! Bu konuyu bizlere hatırlattığı için Sn. erdi ve Sn.readyellow'a teşekkür ediyorum. Bu konuda yazıyaz'a yakışan bir tepkinin ortaya konulabilmesi için gereken en kısa zamanda yapılacaktır. | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Fotoğraf için teşekkürler. Çok yerinde oldu. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|