| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Evet.. yorumsuz... Yılmaz Özdil'in bu yazısı için yorum yapmaya bile değmez! |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bence hiç bir yazısı için yorum yapmaya değmez. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #4 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| bence çok güzel bir yazı. İronik bi dille olayı derinden anlatmayı başarmış sn yılmaz özdil. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #5 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2007
| |
| #6 | ||
| Alıntı:
Milliyetçi duygularımı Yılmaz Özdil'in sıradan yazıları ile tavana vurduracak kadar basitleştirmem. Ayrıca hiç kimsenin benim vatan sevgimi sorgulamasından hazetmem. Hele ki ismini bile anadilinden seçmemiş biri asla benim milliyetçiliğime dil uzatamaz. Yılmaz Özdil köşe yazarı konumunda olduğuna göre belli özelliklere sahip olmalıdır. Bir köşe yazarı yeterli seviyede entellektüel birikime sahip olmalıdır. Olayları analiz edebilmeli ve üstüne yorum yapabilmelidir. Dili iyi kullanmalı ve kendine özgü bir üsluba sahip olmalıdır. Yılmaz Özdil'de yukardakilerden kaç tanesini bulabiliyorsunuz? Köşe yazarı denince aklıma Engin Ardıç geliyor. Benim değerlerimi eleştirdiği yazılarından bile zevk alıyorum. İşte köşe yazarı böyle olmalı. Ama siz de haklısınız. Her kötü malın bir alıcısı olur. O da yazdığına göre elbette okunacaktır... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
| #7 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Yılmaz Özdil'in yazısının milliyetçiliği savunduğu sonucuna nasıl vardınız sn dağlı, açıklar mısınız? bana göre milliyetçiliği yükseltmeye çalışmasından çok, o yazıda mevcut statükonun olayları nasıl geçiştirdiği, bir şey yapmayıp çok şey yaparmış gibi görünmeyi nasıl başardığı anlatılmış. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
"Böyle yüzelsel bir telgrafı" gönderen sadece siyasiler midir? Yılmaz Özdil mesela Genel Kurmay Başkanlığı ilgilileri içinde aynı ironiyi yapabilir mi? Terorün kökünün kurutulmasından siyasiler olduğu kadar Genel Kurmay Başkanlığımızda o oranda sorumlu değil mi? Yılmaz Özdil "yüzeysel telgraf" gönderenlerin hepsi için ironi yapabilirse bir değeri olur. Sorumluların bir tarafını görüp diğer tarafını görmemezlik gelirse o zaman yazdıklarının bir değeri olmaz. Köşe yazarları yazılarında objektif olmalı, siyasi hırsla yazmamalı. redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-10-07 10:40 . | |
| #9 | ||
| Alıntı:
Anlattığı konularda haklı olduğunda bile, doğru konuları seçtiğinde bile "sığ"lıkta yüzmeye mahkum bir yazar sn Özdil. Bu yüzden ne yazdığı ilgimi çekmiyor... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
| #10 | |
| Yılmaz Özdil' in yazılarını genel olarak sevmiyorum.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|