Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski23-02-06, 01:53  #1
Benkendim
Guest

Bittiğim andır Sedat Abi... (Zor anlar...)

Bittiğim andır Sedat Abi

Işte o an benim bittiğim andır Sedat Abi. Arkadaşlarla yemek yiyecektik. Lokantaya gittiğimde henüz kimse yoktu. Bir süre sonra kalabalık bir grup halinde geldiler. Öpme faslında o sırada sipariş almak üzere bekleyen garsonu da öpmüştüm! Tabii kahkaha tufanı kopmuştu. Işte o an benim bittiğim andır Sedat Abi.

Gece otobüsle Istanbul'dan Izmir'e gidiyordum. Yanımda oturan da benim gibi
iri kıyım olunca komple vücut teması oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde, ikimiz de uyumuşken, yanımdaki yolcu birden sıçradı. Karımdan alışık olduğum için, 'Geçti bitanem. Ben yanındayım, yok bir şey' deyiverdim! Adam gözlerini aralayıp dehşetle bana bakmıştı. Işte o an benim bittiğim andır Sedat Abi.

Dünyanın parasını verip aldığım yırtık model jean pantolonumu giymiş sevgilimle dolaşıyorduk. Babamla karşılaştık. Bacaklarıma doğru aşağılayıcı bir şekilde bakıp, 'Hayrola, mahallenin köpekleri kovaladı galiba' demişti! Işte o an benim bittiğim andır Sedat Abi.

Üniversite yıllarım. Kulak rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmiştim. Doktor muayene esnasında rahat olmam için benimle sohbete başladı.
'Öğrenci misin?'
'Evet.'
'Hangi üniversite?'
'Uludağ.'
'Ben de oradan mezun oldum. Hangi bölümde okuyorsun?'
'Işletme' dedim ve bombayı patlattım:
'Siz hangi bölümden mezun oldunuz?'
'Sence?'
Işte o an benim bittiğim andır Sedat Abi.

Sabah ofiste telefonla konuşuyordum. Telefonu omuzumla başımın arasına sıkıştırmıştım. Elimin birinde cep telefonu, diğerinde poğaça vardı. Cep telefonumu şarj etmek isterken şarj aletinin ucunu birden poğaçaya soktum! Gören oldu mu diye kafamı çevirince de müdürümle göz göze geldim. Sırıtıyordu. Işte o an benim bittiğim andır Sedat Abi.

Lise 1. sınıftaydım. Kimya dersinde ''ısınan maddeler genleşir'' konusunu anlatan hocamız, 'Örneğin pirinç' deyince atladım:
'Haklısınız hocam yaa! 2 bardak pirinci ısıtınca koca bir tencere pirinç
pilavı oluyor.'
Hoca,
'Oğlum bu yemeklik pirinç değil, metal olan pirinç'
deyince bütün sınıf gülmekten yerlere yatmıştı. Işte o an benim bittiğim andır Sedat Abi.

Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı
aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi!

Işte o an benim ve şoförün bittiği andır Sedat Abi.

(Bir mizah sitesinden alıntıdır)

Benkendim Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-02-06 17:39 .

Eski23-02-06, 01:54  #2
Benkendim
Guest

Siz de zor anlarınızı yazabilirsiniz. Veya başkalarını zor anlarını.

Benkendim Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-02-06 17:40 .

Eski23-02-06, 15:01  #3
melek
Guest

devreyi kurdum,güç kaynağına enerji vermek için bağladım,ama devre çalışmıyordu!!!devreyi gözden geçirdim,devre doğruydu.ölçü aletiyle ölçtüm,hiçbir yerde gerilim yoktu... anlayamadım neden çalışmadığını.arkadaşlara sordum,devreye bakan birçok kişi oldu,fakat kimse sorunu bulamadı...en sonunda bir arkadaş,"iyi de sen güç kaynağını fişe takmamışsın ki..." dedi :D:D:D işte o an benim bittiğim andır :-)
saygılar

Eski23-02-06, 18:05  #4
umit
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: May 2005

ilk işyeri tecrübem
gençlik tabi fıkır fıkır :61 aksam olsada bi an önce cıksak.boyna saate bakıp duruyorum.işler yoğunlaştı, oldu sana kafa bi dünya :D vakit geldi apar topar cıkyorum.arkadaşlar iyi aksamlar.mudur bana bakıyo ben mudure daha cıkmamıza bir saat var sen nereye böyle :130
işte o an benim bittiğim andır :61
umit is offline  
Eski10-09-06, 00:49  #5
pernetya

pernetya'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

arkadaşlar sizimle paylaşmak istediğim o kadar çok gafım var ki şuan aklıma gelmiyor inşallah başka sefere...
Eski09-10-06, 15:02  #6
arpaz

arpaz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: İZMİR

yine herzamanki gibi eshotta uyuya kalmışım birden sıçradım ve uyandımm uyukladığım sırada yemek yiyordum ve bunu etkisinde olarak ağzımı açmış sanki bişeyler çiğniyordum her ne kadar uyandığımda çaktırmamaya esniyormuş gibi yapmaya çalışsamda işte obenim bittiğim andı yanımda oturan bayana rezil olmuştummm
arpaz is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 14:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)