"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Kan grubunuz nedir? | |||
| A RH - | 3 | 10.34% | |
| A RH + | 11 | 37.93% | |
| B RH - | 1 | 3.45% | |
| B RH+ | 1 | 3.45% | |
| AB RH - | 2 | 6.90% | |
| AB RH + | 2 | 6.90% | |
| 0 RH - | 1 | 3.45% | |
| 0 RH + | 8 | 27.59% | |
| Oy Verenler: 29. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| böyle bir konuyu forum içindeki arkadaşların birbirini tanımasından ve genelde birbirlerine ulaşabilecek durumda olmasından dolayı açma gereği duydum,olurda birimiz veya yakınımız kana ihtiyaç duyabilir ,benim kandan ihtiyaç olursa seve seve veririm bunu bir anket olarak düzenlemek istiyorum ve ençok bulunan kan grubuna dayanarak bir liste oluşturmayı. kendi grubu bilen arkadaşlar ve kan bağışında bulunabilecek olanları bekliyorum -benim kan grubum 0 RH + YA SİZİN Kİ? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ben A RH(-) kana sahibim. İç anadoluda ihtiyacı olanlara seve seve veririm. Bir keresinde acil kan arayan biri beni hastaneye götürmüştü. Bir anket doldurttular kanı almadan önce. Ankette son üç gün içinde alkol ve ilaç aldınız mı diyordu. Bense bir önceki gece alkol almıştım, gece başım ağrıdığı için bir novalgin, birde vermidon içmiştim. Yine de kanı aldılar. Şükürler olsun, verdiğim kişi hala yaşıyor. |
| #3 | ||
| Alıntı:
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| A rh pozitif. İstanbul-İzmit'te ihtiyacı olanlar bana özel mesaj yollasın, telefon nuramı verebilirim. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| |
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Ben her altı ayda vermeyi düşünüyorum.3 ay once vermiştim,tekrar vereceğim.Hem vicdani hemde sağlık olarak kendimi ço dinç hissettim.Organ bağışında da bulunmayı düşünüyorum. |
| #7 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| AB (+) Bana da ihtiyaç olduğunda özel mesaj atın diyeceğim ama AB alıcı bir kan grubu olduğu için ihtiyaç duyulan değil.A B AB 0 hepsini alıyoruz şanslıyız. Bu arada 55 kilonun altındakilerden kan alınmıyor.Ona da dikkat edilmesi gerekir. __________________
"Kendinin alamadığını başkasının vermesine izin verme.""F.NIETZSCHE". |
| #8 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
| #9 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| A RH(+) Ama ne yazık ki benim kan vermem imkansız,Anemi tedavisi görüyorum.Ama ihtiyacı olanlar olursa yardımcı olurum elbetteki,en azından bir sürü tanıdık var. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #10 | |
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|