| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | ||
Guest Mesajlar: n/a
| Alıntı:
Ve yahoo'yu da bir şekilde protesto etmeliyiz. Saygılar; | |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sayın Hancı, bunu denediniz mi? Yoksa size gelmiş sıradan bir forward maili gerçek mi kabul ediyorsunuz? Saygılar... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #3 | |
| www.habervakti.com kaynağında okudum ancak adresi kopylayamadım. şu linkden belki bulabiliirsiniz. http://www.habervakti.com/detay.asp?...&kat=Teknoloji Yalnız bu link ne kadar süre faydalı olur billmiyorum. Saygılar; |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sayın Hancı, Bu tür haberlerin teyit edilmesinden yanayım. Az önce kendim denedim, "Allah" yasaklı kelimeler arasında değil. Oysa ki, binladen, yahoo, security, admin, fuck, asshole gibi kelimeler yasaklı listesinde ve hiçbir şekilde alınamıyor. Ülkemizde de o kadar çok asılsız haber var ki, bu tür provakasyon eseri olabilecek şeyleri -özellikle de içinde bulunduğumuz bu hassas zamanda- bu tür şeylerden emin olmadan insanları yanlış yönlendirmemek gerekli. Saygılarımla. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #5 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bu tür haberler bir gaz amacıyla periodik olarak çıkar cnn'de coca cola haberleri,yahonun allah'ı banlaması,googleda muhammed diye aratınca terörist resmi çıkması vs. vs. Onun için doğrulamadan bu oyunlara gelmeyelim __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Allahkulu0_1 diye mail bile aldım... Girip-çıktım... Sorun yok sanırım... :74 |
| #7 | |
| Peki öyleyse, sorun yok. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|