| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Yabancı dilimi geliştirmek için dil kursuna gitmeyi planlıyorum. Hangi kurs iyidir pek bir bilgim yok henüz araştırmadım,İstandul'da,Avrupa yakasında şubesi olan bildiğiniz ve önerebileceğiniz dil kursları var mı? Ya da hangi dil kursları daha iyi eğitim veriyor diye sorayım.Bir de dilimi geliştirmek için ne tür bir kursa gitmeliyim diye de sorayım da tam olsun ,farklı programları oluyor sanırım hepsinin,ayrı ayrı. |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bu konuda isim yapmış kurumlar zaten sayılı. Ben dil kursuna gitmedim ancak dersanesine gittim. Dilko eğitim açısından kaliteli ve saygın bir kurum. Yine de paran varsa Berlitz gibi uluslararası kurumları önerebilirim, lakin çok tuzludurlar. Hangi tür kurslara gitmen gerektiği ise seviye tespit sınavınızdan sonra anlaşılabilecek bir şeydir ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Çok tuzlu olanlar olmasın mümkünse öneriler arasında ![]() Seviyem Upper İntermediate ya da İntermediate dir.Advance sizin seviyeniz diyordu okuldaki hocamız da,onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum pek ![]() Dil kursu ile dil dershanesinin ne farkı var ki,aynı şey değil mi? |
| #4 | ||
| Alıntı:
Ben ÖSS ve YDS'ye (Üniversiteye giriş için Yabancı Dil Sınavı) hazırlık amacıyla 2003-2004 arası Dilko'ya gitmiştim. Gayet de memnun kaldım ve şimdi tercümanlık okuyorum ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | |
| #5 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| İnternet kullanıyor isen bence bir kursa gerek yok. |
| #6 | |
| Disiplinli ve programlı bir çalışma için bence bir kurs kesinlikle şart. İnternet'i ise bunu destekleyen bir etken olarak düşünebiliriz sadece. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Şuan Suadiye ef dil okuluna gidiyorum. Orda Beginner'dan itibaren size ingiliz hocalar geliyor. Sanırım hiç türk hoca yok. Tavsiye ederim ama derste ingilizce soru soramam diyorsanız diğer kurslara bakmanızı öneririm. http://www.efdilokulu.com/yeni/ English Time'a gitmedim ama gidenlerden biliyorum; ordaki sistem bilgisayarın karşısında ağırlıklı olarak cd dinleme sistemi uygulanıyor diye biliyorum. http://www.englishtime.com/index.asp __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #8 | |
| Keinlikle şart diye düşünüyorum. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #9 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Upper intermediate bir seviye için şart olmadığını düşünüyorum.Sanırım advanced ve ilerisi için belirgin olan kelime haznendir.Yanılıyor muyum? |
| #10 | ||
| Alıntı:
Bana şuan için şart gibi geliyor. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|