"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İnanç farkı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2007
| Ramazan ayında içki muhabbeti yapılması ne kadar doğrudur? Bu toplumumuzun hoşgörü seviyesinin yükseldiğinimi yoksa alçaldığınımı gösterir? Yorumlarınızı bekliyorum. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-10-07 12:43 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ramazanın diğer aylardan bir farkı olmadığını düşünüyorum. Eğer içiyorsanız ve bunun muhabbetini yapıyorsanız ramazanda da yaparsınız, diğer aylarda da. Çıkarcılık yapıp ramazan ayında yapmamak, yapanları eleştirmek bana garip geliyor. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| bencede bir insan her zaman neyse o olmalaıdır..birisi için ya da birşeyler için kendinden ödün vermemeli,başka birisiymişi gibi davranmamalıdır.. samimiyetten uzak olmamalıdır yani.. mevlana şöyle der;ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün.. (biraz krişe ama anlamlı)__________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sizin dediğiniz ahlak kuralları zaten. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| önemli olanda ahlak kuralları zaten.. mevlana derki yine;önce insan sonra din... saygılarla.. __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
|
| #7 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| bana kalırsa hoşgörü seviyesinin yükseldiğini gösterir. kaldı ki, ramazanda içki muhabbetinin yapılması, oruç tutanlara inat veya nispet olsun diye yapılan muhabbetlerden biri değildir. Saygıyla... __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #8 | ||
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2007
| Alıntı:
Bir de emel, amaç ve yaptıklarınıza Mevlana'yı alet etmeyin. | |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
| #10 | ||
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
![]() __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|