"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Yazıyaz olmasaydı bu kadar kişiyle bu kadar tartışmayı nerede yapardınız? Yalnızca merak ... ![]() __________________
oku |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Vallaha yapamazdım. Hem şu an lisedeyim ortam yok bir şey yok. üstelik daha lise 2 deyim çıkışıma 2 yıl daha var oof of! __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| ben daha tam olareak iki kişiyle tanım ama olsun yinede kattıklarını inkar edemem... __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Yazıyaz benim ilk forumumdu, yazıyaz olmasaydı belki de bu tür forumlardan habersiz olup, internete karşı şuanki önyargım kalkmayacaktı. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Yaziyaz, tabuların yıkılacagı bir net ortamı olmaya aday. __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
|
| #6 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Yaziyaz olmasaydı kendi ideolojik dünyamın doğmaları ile başbaşa kalırdım. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| ayrıca bir kişiyle daha tanışmış bulunuyorum..daha bi mult oldum.. ![]() __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| |
|
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| En güzeli sizdendi sayın özedönüş. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|