| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2006
| okç liçign Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn Hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş. Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz. Bakın nasıl da duzgun okudunuz, ilginc degil mi? :73 Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-03-07 15:58 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Eevt greçtekn dgüzn oukudm.Siz de bnuu oukaybliidz mi??? __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Evet gerçekten normal okumam gibi okudum.Şaşırtıcı! __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| ben hiçbirini düzgün okuyamadım okumam için uğraşmam gerekti. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| buna algıda tamamlama ya da algıda değişmezlik diyorlar... insan zihni onları tamamlıyor... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| benim dilim zaten buydu beni yazıyaz düzeltti inanın su gibi okudum böyle yazmayıda çok seviyorum aslın da.. siz beni bide msn de görün bak çok mutlu oldum şimdi.. arkadaşlar daha bugün doğru yaz diyorlardı.. demek hata okuyamayanda ![]() |
| #7 | |
| görmesek daha iyi olacak galiba:D __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| "Aşağıdaki yazıyı okumaya başlayın. Hiç sorunsuz okuduğunuzu fark edeceksiniz: İgnliiz Üineveersdsterinin bir tensai hfravlefin hngai salıyra dmiziilş olğunduun öemnisz olugğnuu oaryta kydou. Bduara tek ömlnei ntoka ilk ve son hfiarn dğrouydree osmldaıır. Gsreii tmaaemn salmçaık olbaiilr ve sen ynie de pbromlseiz okyailusbirin. Bu haeflrri hraf oaarlk okunzdağuduan ve kmelireei büütn oalrark alamııdılgığzdıan knakaıyanlr. Burada önemli nokta, sadece baş harf ile son harfin doğru olması gereğidir, göz aradaki harfleri düzelterek okuyor. Demek ki beyin sağlam iki ipucuyla sözcükleri hafızadaki kaydından bulup tamamlayabilmektedir." -------------- Kaynak:http://www.antiemperyalizm.org/gercek/gazete/article_2250.shtml -------------------------------------------------------------------------------------------------- Beynimiz ne güzel bir alet değil mi ![]() __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Sayın dmJuRNaL gerçektende dediğiniz gibi beynimiz çok güzel bir alet..hızlı okuyunca bir problem yok ama detaylı bir şekilde baktığımızda ''ben az önce bunu nasıl okudum'' diyebiliyoruz...Emeğine sağlık.. Saygılarımla... |
| #10 | |
| aaa..ilginç eevt greeçkten ignliç...okuyabildiniz mi..şkaa tbakii oukudunz..bnuadn snora byöle yzacaam |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|