"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| İzmir´de Ülkü Ocağı´na bombalı saldırı / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| İZMİR (18.10.2007)-İzmir´de Karabağlar Ülkü Ocağı´na konulan bomba büyük bir gürültüyle patladı. Alınan bilgilere göre bugün saat 01.00 sıralarında İzmir´deki Karabağlar Ülkü Ocağı önüne konulan bombanın patlaması sonucu binada maddi hasar meydana geldi. Patlama sonucu yaralanan olmazken, bazı ev ve araçların camları da kırıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 2 Ekim günü de İzmir´de meydana gelen iki ayrı patlamada 1 kişi ölmüş, 9 kişi yaralanmıştı. http://firatnews.eu/modules.php?name...icle&sid=31818 |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ülkücüler veya TSK koymuştur ! __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Türkiye'de garip olaylar hep olmuştur. 12 Eylül öncesinde memlekette ; bazı ülkücüler dinci kesimin devrimcilere karşı hareke geçmesini istiyorlardı. O zamanlar dinci kesimler eylemlerde bulunmuyorlaqrdı. Bir gece teravih namazı kılınırken camiye ateş edildi. Planlanmış bir şekilde namaz kılanlardan bazıları komünistler ateş etti. yürüyün diyerek cami cemaatini peşlerine takarak devrimcilerin kahvehanelerini ve dernek binalarını taşa tutturdu. Bir çok kişi yaralanmıştı. Bazı arkadaşların tespitlerini doğrulayacak yaşanmış bir hikaye. ama 12 eylül sonrası takip ettiğim kadarıyla ülkü ocakları siyasi provakasyonlara pek aldırış etmemektedir. Mevcut sakin geçen sistemi korumaya çalışmakta , herhangi bir kesime karşı hedef veya saldırı pozisyonuna geçmemektedirler. Onun yerine bir çok başı boş gençleri ocaklara doldurup lümpen olaylara girmişlerdir. Öyle ki bu işi azıtmışlar ve parti merkezi özel ekip oluşturarak bir çok ocak ve ülkücü mafya diye kendini adlandıranların tartaklamışlardır. Ama kesin bir düzen sağlayamadıkları kanatindeyim. Elbette bu bombalı saldırının sebebi nedir bilinmez. Karabağlar ülkü ocağı başkanıda geçenlerde izmir ülkü ocağı genel başkanı tarafından vurulmuştur. Bu olay üzerine aradan bir kaç ay geçmesi üzerine bu olay olmuştur. Birbirleri ile ne kadar bağdaştırılabilinir bilinmez. Sonuç olarak ; - Ülkücü camiayı olaylara taraf etmek çalışması olabilir. - Ülkücülerin kendileri de yapmış olabilir - Pkk örgütü ve yandaşlarının kentlerde tedhiş hareketi ve kaos yaratma çalışması da olabilir. - Sınır ötesi harekat için çıkan teskereye karşı bir tepkide olabilir. Kısacası bekleyip göreceğiz... __________________
Saygılarımla |
|
| #6 | ||
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Alıntı:
| |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: ankara
| böyle bir saldırıyı ülkücüler değilde kışkırtıcı herhangi bir kesim yapmış olsaydı hiç istemesekte en az bir-iki kişi ölürdü sanırım.. ancak kimsenin ölmediğini görünce işin içinde bir bit yeniği aramıyorda değil insan ... tabii bu şahsi fikrim,araştırmadan yorum yapmakta değil,bi tahmin .. ama beni ilglendirmediği de kesin ! saygılar.. __________________
aşk olsun size çocuklar, aşk olsun !!! |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Milliyetcilerle başka milliyetcilerin kavgası da olabilir . Beni hiç ilgilendirmiyor yesinler birbirlerini |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Haklısınız, kendi aralarındaki bölünmeden dolayı olabilir. Her kim yapmış olursa olsun, kınıyorum elbette. fenerbahçeli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-10-07 18:54 . | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Ne amacla bomba koyuldugunu bilmiyorum ama can alacak kadar kudurmus kisileri lanetliyorum. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|