| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Okurlar hakkinda / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Bence sitedeki üye sisteminde siteye zarar veren bir yön var. Okur grubu tamamen kaldirilmali ve kisiler yazar adayligina döndürülmeli ve yaziyaz sistemine ayak uydurmayi basardiginda tekrar yazar olabilmeliler... Burada bir cok insan yazar iken okur kisinin sitede duracagini sanmiyorum ve bu da bence siteye zararli bir durum... Benimki sadece yaziyaz.com un aktivitesini arttirmaya yönelik bir öneri.Tabi siz bilirsiniz... Saygilar |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
| #3 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Okur ile uzaklaştırma hemen hemen aynı şey. Ya daha önce uzaklaştırılmış bir kullanıcıdır ya da herhangi bir nedenle "okur" yapılmıştır. Siteye dönme imkanları yoktur. Ama haklısınız. Bu iki farklı kavrama da gerek yok. Sadece uzaklaştırılmış kullanılabilir. |
|
| #4 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Bence insanlarin yazar olabilmesi icin biraz daha zorlayalim . Okur olan kisi benim fikrime göre kaybedilmis kisi. Ki isterlerse yaziyaz da okuya okuya master yapsinlar,hicbir tartismaya faydalari olmuyor. Uzaklastirilan uzaklastirilsin. Ama uzaklastirilmayacak kadar suc isleyen tekrar yazar adayi yapilsin. En azindan yazar adayi oldugu sürece hem siteden kopmaz hemde yazar olabilecegini düsünerek, yaziyaz da uyguladigimiz saygi ve sevgiyi gözlemleyip uygulama imkanlari olur...Ve bizlerde böylece daha soluklu tartismalar yasayabiliriz... |
|
| #5 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Bir şey belirtmek isterim ki mesele artık bu şekilde. değil. Şu an üye alımı ve üye durumu gibi konularda düzenlemekler yapılmaktadır. Yeni düzenlemeye göre "muhtemelen" uzaklaştırılmış kullanıcılar forumu hiç bir şekilde göremeyecek, kendi isteği ile uzaklaştırılanlar sadece okuyabilecektir. Bu nedenle okur yapılmasına karar verilen bir kişi hakkında uzaklaştırma yapamayız, kişinin okuma imkanını elinden almamalıyız. (Kişinin okur olması uzaklaştırılmış kullanıcı olmakla çok farklıdır. Örneğin küfür eden biri ile sadece yazım yanlışlarını bilmeyen iki kişi aynı konumda değildir) Ayrıca okurların yazar adaylığına düşürülme gibi bir durum söz konusu değildir. Bir kere okur iki şekilde yapılır; "Çoklu giriş" ve "uyum sağlamayan yazarlar" Kaldı ki ikinci durumda kişi zaten önce yazar adaylığına düşürülür burada da ısrarcı tutumu devam ederse ya uzaklaştırılır ya da okur yapılır. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Forumun adı her ne kadar... yazı yaz ise de... ben çoğunlukla okumak için giriyorum...Bunu üye olmadan da yapabilirdim ...olmuş bulundum ![]() Forumu açtığımda... "neden bugün olmasın ?" hadi sende yazsana gibi uyarı görmek istemiyorum ![]() lütfen... beni de... okur... yapın... Leonardo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-11-07 16:27 . |
|
| #7 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Belki "hadi sen de yazsana!" yı kaldırırız. Olmaz mı? Leonardo Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-11-07 16:28 . | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|