"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Yaziyaz buluşması/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Değerli arkadaşlar, bugün bir vesile ile YazıYaz ailesinden 5 kişi bir araya geldi bu buluşmanın fotoğrafını sizlerle payaşmak istiyorum. En soldaki Sayın Cengiz Yanındaki Sayın Melnur Ortadaki hanımefendi Sayın Melnur'un eşi Bir sağındaki ise İlker Bey En sağdaki ise benim. Ortamızdaki şirin kız ise Sayın Melnur'un biricik kızı melis. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-04-06 00:56 . |
|
| #2 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Forumun ağır topları toplanmış Çok güzel vakit geçirdiğinize eminim..Ayrıca bu güzel fotoğrafı bizle paylaştığınız için de teşekkürler tabi ![]() __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
|
| #3 | |
| Mutlu bir aile tablosu gibi olmuş. hatta gibisi fazla bence öyle de. Böylece bir kaç arkadaşı daha simâen tanımış olduk. İnşallah diğer arkadaşları da tanıma fırsatımız olur. Saygılar; |
|
| #4 | |
| Sayın Melnur, Sizi kınıyorum(!) Neden bana da haber vermediniz. ![]() Saygılar, |
|
| #5 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: Virginia, USA
| Sayın Petricli kulağınızı çok çınlattık. Sağ kulağınız çınladı merak etmeyin ![]() Umarım en kısa zamanda hep birlikte ikinci bir aile buluşmasını gerçekleştirmiş oluruz saygılar. |
|
| #6 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
İnanın giderken, orada olacağınızı düşünüyordum. Ben de hayal kırıklığına uğradığımı söylemek istiyorum. Bir kaç gün öncesinden, sitede Sevgili Cengiz'in oyununa gideceğimizi yazmıştım. Geleceğinizi de ummuştum. Ama özellikle söyleseydim, sanki bir baskı oluşturabilir düşüncesiyle bundan kaçındım. Bir dahaki sefere! Ama bol bol dedikodunuzu yaptığımızı söyleyebilirim. Sadece sizin değil; Sayın İbra'nın da kulaklarını çınlattık. Bu arada, bugünün benim için çok keyifli geçtiğini söylemek istiyorum. Ve tanımayanlar için, Sevgili Yöneticilerimizden izin alma gereği de duymadan bazı konularda açıklamalar yapmak istiyorum. Sevgili Cengiz'in oyununu izlemeye giderken, hem onun için ve hem de Sn.İlker ve Türker için biraz da Fatih'li olmalarından ötürü uçarı, biraz bıçkın...kişiliklerle karşılaşacağımı umuyordum. İlkin Sn.Cengiz'le tanıştık. Gencecik, pırıl pırıl denilen insanlar vardır. Gözlerinin içi güler; pozitif elektrik yansıtır. Aynen öyle. Sıcaklığı hemen size "bulaşıyor". (Soğukluk gibi sıcaklık da "bulaşıcı"dır.) İnanılmaz güzel bir insan. Hiç abartmıyorum. Böyle şeyleri istesem de yapamam...(Fotodan da belli.) Tiyatrodan sonra bir pastanede oturduk. Telefonla aradıktan sonra Sn.İlker ve Sn.Türker geldiler. Bir kaç saat oturduk. Ve zaman nasıl geçti, bir türlü anlayamadık. Sn.İlker ve Sn.Türker de aynı özelliklerde... Hiç abartmıyorum, inanın. Ve mümkünse herkesin onları tanımasını arzu ediyorum. İnanılmaz güzel insanlar. Onlara, bana bu güzel günü yaşattıkları için ve kendilerini tanıma fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu söylediklerimin içtenliğine inanın. Ve onlarla yeniden birlikte olmak için en kısa zamanda yine "bir ayarlama" yapacağımızdan emin olun. Neler konuşuldu? Burası önemli.Hal-hatır, ne yaptın, ne yapıyorsun..-forumu konuştuk. Dedikodu yaptık.(Kimse hakkında "kötü"dedikodu yapmadık tabii.)En çok Sn.Petricli'yi konuştuk. Bunları burda anlatmayacağım. Biraz merak etsin! Bu güzel gün için, beni etkileyen, gerçekten etkileyen bu güzel insanlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir dahaki sefere, yeniden... melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-02-06 01:31 . | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Melnur, Davetimizi kabul etmekle, asıl siz bizi mutlu ettiniz. Sizi tanımak büyük zevkti. Diğer arkadaşları da tanımak dileğiyle... Saygılar cyrano Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-02-06 08:04 . |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Çok sevdiğim ve benim için çok değerli bir insanı kaybetmem sebebi ile son günlerde foruma fazla giremedim. Girdiğimde ise göz ucuyla şöyle bir bakıp çıktım. Bu sebeple sizin mesajınızı görmedim. Görseydim eğer orada olurdum. Bundan emin olabilirsiniz. Sağlık olsun. En kısa zamanda bir ayarlama yapılacağını bilmek benim için teselli olmaktadır. Neler konuştuğunuzu merak etmek ne demek!.. Çatlayacağım neredeyse. Ama sizin bana kıyamayıp söyleyeceğinizi biliyorum. Saygılar, | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Yahu devlet kurulur böylesi bir toplulukla be. Ne güzel! Emin ellerde oldugumuzdan kuskum yok artik. sevgiyle kalin. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #10 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sayın Melnur, Biz de sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk ve inanılmaz bir keyifti gerçekten. Bir sonraki buluşmamızda Sayın Petriçli ve diğer İstanbullu arkadaşlarımızla da birlikte oluruz umarım. Hep birlikte... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|