"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Yaziyaz buluşması

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Konu Araçları
Eski26-02-06, 22:14  #1
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ülke / Şehir: 23185
Yaziyaz buluşması

Değerli arkadaşlar, bugün bir vesile ile YazıYaz ailesinden 5 kişi bir araya geldi bu buluşmanın fotoğrafını sizlerle payaşmak istiyorum.

En soldaki Sayın Cengiz
Yanındaki Sayın Melnur
Ortadaki hanımefendi Sayın Melnur'un eşi
Bir sağındaki ise İlker Bey
En sağdaki ise benim.
Ortamızdaki şirin kız ise Sayın Melnur'un biricik kızı melis.

Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-04-06 00:56 .
Antioksidan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski26-02-06, 22:32  #2
küçükkarabalık
Yazıyaz Dergi Yazarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Ülke / Şehir: İstanbul

Forumun ağır topları toplanmış Çok güzel vakit geçirdiğinize eminim..Ayrıca bu güzel fotoğrafı bizle paylaştığınız için de teşekkürler tabi
Eski26-02-06, 22:39  #3
hancı

Mutlu bir aile tablosu gibi olmuş. hatta gibisi fazla bence öyle de.

Böylece bir kaç arkadaşı daha simâen tanımış olduk.

İnşallah diğer arkadaşları da tanıma fırsatımız olur.

Saygılar;
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski26-02-06, 23:30  #4
petricli

Sayın Melnur,

Sizi kınıyorum(!) Neden bana da haber vermediniz.

Saygılar,
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski26-02-06, 23:41  #5
ilker
Yazıyaz Kurucu Üyesi

ilker'nın Avatarı

Ülke / Şehir: Virginia, USA

Sayın Petricli kulağınızı çok çınlattık. Sağ kulağınız çınladı merak etmeyin

Umarım en kısa zamanda hep birlikte ikinci bir aile buluşmasını gerçekleştirmiş oluruz

saygılar.
ilker is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski27-02-06, 01:09  #6
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Alıntı:
Sayın petricli şöyle demiş:

Sayın Melnur,

Sizi kınıyorum(!) Neden bana da haber vermediniz.

Saygılar,
Sn.Petricli,

İnanın giderken, orada olacağınızı düşünüyordum. Ben de hayal kırıklığına uğradığımı söylemek istiyorum.

Bir kaç gün öncesinden, sitede Sevgili Cengiz'in oyununa gideceğimizi yazmıştım. Geleceğinizi de ummuştum. Ama özellikle söyleseydim, sanki bir baskı oluşturabilir düşüncesiyle bundan kaçındım.

Bir dahaki sefere!

Ama bol bol dedikodunuzu yaptığımızı söyleyebilirim.
Sadece sizin değil; Sayın İbra'nın da kulaklarını çınlattık.

Bu arada, bugünün benim için çok keyifli geçtiğini söylemek istiyorum.
Ve tanımayanlar için, Sevgili Yöneticilerimizden izin alma gereği de duymadan bazı konularda açıklamalar yapmak istiyorum.

Sevgili Cengiz'in oyununu izlemeye giderken, hem onun için ve hem de Sn.İlker ve Türker için biraz da Fatih'li olmalarından ötürü uçarı, biraz bıçkın...kişiliklerle karşılaşacağımı umuyordum. İlkin Sn.Cengiz'le tanıştık. Gencecik, pırıl pırıl denilen insanlar vardır. Gözlerinin içi güler; pozitif elektrik yansıtır. Aynen öyle. Sıcaklığı hemen size "bulaşıyor". (Soğukluk gibi sıcaklık da "bulaşıcı"dır.) İnanılmaz güzel bir insan. Hiç abartmıyorum. Böyle şeyleri istesem de yapamam...(Fotodan da belli.)

Tiyatrodan sonra bir pastanede oturduk. Telefonla aradıktan sonra Sn.İlker ve Sn.Türker geldiler. Bir kaç saat oturduk. Ve zaman nasıl geçti, bir türlü anlayamadık.

Sn.İlker ve Sn.Türker de aynı özelliklerde...
Hiç abartmıyorum, inanın. Ve mümkünse herkesin onları tanımasını arzu ediyorum. İnanılmaz güzel insanlar. Onlara, bana bu güzel günü yaşattıkları için
ve kendilerini tanıma fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum.

Bu söylediklerimin içtenliğine inanın. Ve onlarla yeniden birlikte olmak için en kısa zamanda yine "bir ayarlama" yapacağımızdan emin olun.

Neler konuşuldu?

Burası önemli.Hal-hatır, ne yaptın, ne yapıyorsun..-forumu konuştuk. Dedikodu
yaptık.(Kimse hakkında "kötü"dedikodu yapmadık tabii.)En çok Sn.Petricli'yi konuştuk. Bunları burda anlatmayacağım. Biraz merak etsin!

Bu güzel gün için, beni etkileyen, gerçekten etkileyen bu güzel insanlara bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bir dahaki sefere, yeniden...

melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-02-06 01:31 .
melnur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski27-02-06, 08:01  #7
cyrano

cyrano'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Ülke / Şehir: İstanbul

Sayın Melnur,
Davetimizi kabul etmekle, asıl siz bizi mutlu ettiniz. Sizi tanımak büyük zevkti. Diğer arkadaşları da tanımak dileğiyle...

Saygılar

cyrano Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-02-06 08:04 .
cyrano is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski27-02-06, 09:08  #8
petricli

Alıntı:
Sayın melnur şöyle demiş:

Sn.Petricli,

İnanın giderken, orada olacağınızı düşünüyordum. Ben de hayal kırıklığına uğradığımı söylemek istiyorum.

Bir kaç gün öncesinden, sitede Sevgili Cengiz'in oyununa gideceğimizi yazmıştım. Geleceğinizi de ummuştum. Ama özellikle söyleseydim, sanki bir baskı oluşturabilir düşüncesiyle bundan kaçındım.

Bir dahaki sefere!

Ama bol bol dedikodunuzu yaptığımızı söyleyebilirim.
Sadece sizin değil; Sayın İbra'nın da kulaklarını çınlattık.

Bu arada, bugünün benim için çok keyifli geçtiğini söylemek istiyorum.
Ve tanımayanlar için, Sevgili Yöneticilerimizden izin alma gereği de duymadan bazı konularda açıklamalar yapmak istiyorum.

Sevgili Cengiz'in oyununu izlemeye giderken, hem onun için ve hem de Sn.İlker ve Türker için biraz da Fatih'li olmalarından ötürü uçarı, biraz bıçkın...kişiliklerle karşılaşacağımı umuyordum. İlkin Sn.Cengiz'le tanıştık. Gencecik, pırıl pırıl denilen insanlar vardır. Gözlerinin içi güler; pozitif elektrik yansıtır. Aynen öyle. Sıcaklığı hemen size "bulaşıyor". (Soğukluk gibi sıcaklık da "bulaşıcı"dır.) İnanılmaz güzel bir insan. Hiç abartmıyorum. Böyle şeyleri istesem de yapamam...(Fotodan da belli.)

Tiyatrodan sonra bir pastanede oturduk. Telefonla aradıktan sonra Sn.İlker ve Sn.Türker geldiler. Bir kaç saat oturduk. Ve zaman nasıl geçti, bir türlü anlayamadık.

Sn.İlker ve Sn.Türker de aynı özelliklerde...
Hiç abartmıyorum, inanın. Ve mümkünse herkesin onları tanımasını arzu ediyorum. İnanılmaz güzel insanlar. Onlara, bana bu güzel günü yaşattıkları için
ve kendilerini tanıma fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum.

Bu söylediklerimin içtenliğine inanın. Ve onlarla yeniden birlikte olmak için en kısa zamanda yine "bir ayarlama" yapacağımızdan emin olun.

Neler konuşuldu?

Burası önemli.Hal-hatır, ne yaptın, ne yapıyorsun..-forumu konuştuk. Dedikodu
yaptık.(Kimse hakkında "kötü"dedikodu yapmadık tabii.)En çok Sn.Petricli'yi konuştuk. Bunları burda anlatmayacağım. Biraz merak etsin!

Bu güzel gün için, beni etkileyen, gerçekten etkileyen bu güzel insanlara bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bir dahaki sefere, yeniden...
Sayın Melnur,

Çok sevdiğim ve benim için çok değerli bir insanı kaybetmem sebebi ile son günlerde foruma fazla giremedim. Girdiğimde ise göz ucuyla şöyle bir bakıp çıktım. Bu sebeple sizin mesajınızı görmedim. Görseydim eğer orada olurdum. Bundan emin olabilirsiniz.

Sağlık olsun. En kısa zamanda bir ayarlama yapılacağını bilmek benim için teselli olmaktadır.

Neler konuştuğunuzu merak etmek ne demek!.. Çatlayacağım neredeyse. Ama sizin bana kıyamayıp söyleyeceğinizi biliyorum.

Saygılar,
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski27-02-06, 09:09  #9
canugur

Yahu devlet kurulur böylesi bir toplulukla be.
Ne güzel!
Emin ellerde oldugumuzdan kuskum yok artik.
sevgiyle kalin.
saygilar
Eski27-02-06, 10:56  #10
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Ülke / Şehir: 23185

Sayın Melnur,

Biz de sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk ve inanılmaz bir keyifti gerçekten.

Bir sonraki buluşmamızda Sayın Petriçli ve diğer İstanbullu arkadaşlarımızla da birlikte oluruz umarım.

Hep birlikte...

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı