| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Arkdaşlar İstanbul Sağmalcılar Lisesi hakkında bir bilginiz var mı? İstanbul'a geçiş yapacağım ama puanım anadolu liselerinin çoğusunu tutmuyor. Bende düşündüm ki kötü bir anadolu lisesine gitmektense iyi bir düz liseye gitmek daha iyidir. Bu liseyi araştırdım iyi bir liseye benziyor. Sizin de burası hakkında bir bilginiz veya duyumlarınız varsa bana yardımcı olur musunuz? sevgiler saygılar ![]() __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Tam olarak ne sorduğun anlaşılmıyor. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #3 | |
| __________________
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Ben demek istediğini anladım ancak şunuda unutmamanı tavsiye ederim... __________________
Hatadan korkan, hata yapmayan ne iş yapar ne de yeni bir şey öğrenir. Çocukların hızlı öğrenmelerinin en önemli sebeplerinden biri hata yapmaktan korkmamalarıdır. |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| ![]() Alıntı:
![]() __________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! | |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Okul adına birilerinin ( eğitim, sundukları v.s ) '' iyi '' veya '' kötü '' demesini mi bekliyorsun ? Ayrıca Arkadaşlar tartışmış ama kararını bugün kü sisteme endeksleme çünkü değişeceği kesin, değişmek zorunda. Hiç birşey olmasa bu yıl liseler mezun vermeyeceğinden sonraki seneler için sisteme topyekün geri dönülmeyecektir, aynı düzlemde yeniden yapılandırılsa dahi. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... erdi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-10-07 02:21 . |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
sonuçta lise iyi veya kötü olabilir ancak kumaş iyi olmadıktan sonra dünyanın en iyi lisesi bile fayda etmez...__________________
Hatadan korkan, hata yapmayan ne iş yapar ne de yeni bir şey öğrenir. Çocukların hızlı öğrenmelerinin en önemli sebeplerinden biri hata yapmaktan korkmamalarıdır. | |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
| #9 | |
| Anadolu lisesinin en yüksek ğuanı 80 ama düz ve süper liseyi bilmiyorum. Öğrenci önemli en başta ama psikolojik hazırlık açısından okulun ortamıda önemli sonuçta. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ![]() __________________
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Bence liseyi de kafanıza okadar takmayın, sizin içinizde varsa nerde olursanız olun istediğiniz üniversiteyi kazanırsınız. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-10-07 11:51 . | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|