"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İnsanoğlunun küresel seruveni./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Stephen Oppenheimer tarafından mtDNa ve Y kromozumu kanıtlarıyla yapılan arkeolojik,klimatolojik ve fosil çalışmalarıyla elde edilmiş muthiş bir seruven.İnsan oğlunun 160 bin yıllık küresel seyahati. İyi bir simulasyon şiddetle tavsiye edilir. Journey of Mankind |
|
| #2 | |
Bilim - Mitoloji Dergi Yazı İşleri ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Bunu okumuştum. Ama verdiğiniz linke baktığımda biraz çelişkiler yaşamadım diyeceğim. Afrika kökenli bir insan serüveni malümatım vardı. Ancak mitolojik bilgilerle karşılaştırdığımda insanın avrupaya hatta sibiryaya yayılımı güney amerikadan önce olmuş. Bilinen en eski medeniyetler maya astek olmeklerdir.Dönemleri hatırladığım kadarıyla mısır medeniyetiyle aynı döneme denk geliyor. Ama verilen linkteki tabloda mısır medeniyetinden çok sonra güney amerikaya yayılış... Ya bir kopukluk var... Ya da önceleri tpluluk boyutunda bir yayılım söz konusu değildi önceleri.... __________________
tik tak seslerinden ürkmeden..... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|