| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: May 2005
| Birbirinden güzel motifler.sabır ister valla :D |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: konya
| şimdi bu eserler kime ait. tavuklaramı insanlaramı. tavuklar dava açabilir ![]() |
| #3 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Feb 2006
| sayın ümit çok güzeldi özellikle 5ciyumurta ulubatlı arkadaşımızın dedigi gibi bu eserler kime aiit tavuklarınmı insanlarınmı :D |
| #4 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Çöl, deve, kervan, Arap motifleri dikkat çekici. Sanatçının dünya görüşünü ele veriyor. :-) Bu topiğe "1400 yıldır...." diye başlayan serzeniş mesajı gelirse hiç şaşırmam :-) :-) |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
"Nerden aklınıza geldi?" diye soracak olsam; "Hiç aklımdan çıkmıyor ki!" diyeceksiniz. | |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: May 2005
| sayın pervin ve sayın ulubatlı valla ben yapmadım :61 tavuklar yaptı desem imalat hatasına girecek :61 insanlar yaptı desem tavuklar telif hakkı istiycek :61 en iyisi ne siz sorun ne ben söyliyim :D |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Bence en güzeli 1.resim olan kanatlı at deseni olmuş.harika doğrusu acaba nasıl yapmışlar merak ettim. __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: konya
| demekki tavukların sağlam yumurtası varmış. bu sanatı yapanlarda iyi hassasmış. bu ince, zarif eserlerin yumurtaların üzerine rahat işlenmesi de tartışma çıkarabilir sayın pervin. tavuklar diyecek yumurtalarımız sağlam! yapanlar bizim hassasiyetimiz diyecek :D sayın ümit inşallah sağlamlaştırılıp, geleceğe, özenle saklanır! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|