"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| CHP, AKP'nin Yedeğimi ? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
| Anket Sonuçlarını Göster: CHP AKP'nin Yedeği mi? | |||
| Evet | 3 | 23.08% | |
| Hayır | 10 | 76.92% | |
| Oy Verenler: 13. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Konu hakkında yorumda bulunmak istemiyorum başlığa anket eklediğim için. Yorumları sizden bekliyorum. __________________
Çekirgeler gaza geliyor, 1 , 2, üüüüüüç... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Futbolda vardır bu.. Kötü giden bir maçı değiştirmek için yedeklerde, oyuna hazır,formunda (yaşı ilerlemiş olsa bile) heran görev bekleyen bir oyuncu bulunması... Zor anlarda ihtiyaç duyulur ve görevini yapar. CHP'nin bu koşulların hiç birisine sahip olduğunu düşünmüyorum. Şuan ki form durumu ile bırakın yedeği,ancak kadro dışı olur. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Siyonizm kurduğu küresel hegomonya ile dünyanın her yerinde aynı oyunu oynuyor. Çok partili sistem var ama iki parti hep popüler kılınıyor. Bir dönem biri, bir dönem diğeri; medya, sivil toplum örgütleri ve sermaye çevrelerince destekleniyor, pompalanıyor. O eskiyince bir diğeri aynı konuma getiriliyor. İkiside eskiyince başka alternatifler öne çıkarılıyor. Ama sonuç değişmiyor, hep Siyonizm'e hizmet. Aynı durum şimdi AKP ve CHP için geçerlidir. Bunlardan birinin eskimesi veya tasfiye edilmesi gerekirse -ki gidişat onu gösteriyor- yükseltilen tansiyon ve bununla birlikte yükseltilen milliyetçilik akımı ile MHP, bu yeni sürece hazırlanmaktadır. Ne zaman ki bu sistemin dışında hareket eden siyasetçiler veya siyasi partiler ortaya çıkıyor hemen önü kesiliyor veya tasfiye ediliyor veya buna uğraşılıyor. Şimdilik böyle kısa bir giriş yaptım. İsteyen arkadaşlarımızla bunu uzun uzadıya tartışırız inşallah. __________________
"Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla" |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| CHP 1930 model araba lastiğidir. Şu an müzede bulunmaktadır. AKP ise en son model Amerikan arabası tekeridir. Şimdi CHP nasıl stepne olabilir? Zaten Türkiye'de hakim sınıflar CHP'yi hiç stepne olarak kullanmadı. Lastikleri patlayınca, onardılar, kapladılar veya bir yerlerden başka bir stepne bulup buluşturdular. Esasen geleneksel merkez-sağ lastiğin yamana yamana tutar tarafı kalmayınca, AKP'nin bizzat kendisi, stepne olarak ABD'de icat edilip getirildi. AKP'nin iler tutar tarafı kalmayınca, getirilecek stepne bellidir. Bunun daha önceki modelleri 71 ve 80'de kullanıldı. yorum2006 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-10-07 16:45 . |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| CHP'nin bu kafayla değil siyaset yapmak, AKP'nin yedeği olması fikrini bile yadırgamaktayım. __________________
Mutluluk varacağımız bir istasyon değil, bir yolculuk şeklidir. Montesquieu |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Bu değerlendirmenize katılıyorum. çok isabetli bir tesbitte bulunmuşsunuz. sizi tebrik ediyorum. CHP uzun yıllardır uykuda, uyanacağada benzemiyor. Zaten siyaset yapmasınıda unuttu.Çünkü, bizim değerlerimizle ters düşmüş durumda. __________________
Mutluluk varacağımız bir istasyon değil, bir yolculuk şeklidir. Montesquieu |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Acaba bu "bizim değerlerimiz" kimin değerleri? Hatta, bir adım ötesini söyliyeyim, globalizm, "biz" diye birşey mi bıraktı? |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| CHP iktidara gelirse AB ile müzakelere İMF ile ekonomik politikalara ABD ile stratejik ortaklığa devam edeceğini söylüyor.Aynı şeyleri AKP zaten yapıyor. CHPnin AKPden farkı yoktur. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|