"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Irak'taki PKK ofisleri kapatılıyor / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Babacan ziyareti sonrası ilk adım. Irak Başbakanı Maliki, terörle mücadele kapsamında PKK'nın Irak topraklarını kullanmasanı izin vermeyeceklerini açıkladı. Dışişleri Bakanı Babacan'ın Irak'a yaptığı ziyaret sonrasında ilk somut adım da geldi. Irak Başbakanı Maliki, PKK'nın Irak'taki bürolarını kapatacaklarını belirterek " PKK'nın Irak topraklarını kullanmasına izin vermeyeceklerini açıkladı. Ayrıtılar geliyor... http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=275922 |
|
| #2 | |
| ![]() Irak Devlet Başkanı Celal Talabani, terör örgütü PKK'ya, ''ya Irak'ı terk et ya da silahlarını bırak'' seçeneği verdiklerini söyledi. İşte Babacan'ın Irak'tan 6 talebi Talabani, Dışişleri Bakanı Ali Babacan ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, terör örgütünün Irak topraklarını kullanarak Türkiye içinde saldırılar düzenlemesine müsamaha göstermeyeceklerini belirtti.Talabani, "Akıtılan her damla Türk kanını, akıtılan her damla Iraklı kanı gibi değerlendiriyoruz" dedi. http://haber.mynet.com/detail_news/?...ate=23Ekim2007 |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| - Yusufu tanıyorsunuz değil mi. Yusuf Yusuf'u. __________________
Kürt'ün Türk'ten Başka Dostu Yoktur. |
|
| #4 | |
| Ne Yusuf'u be, adamlar eminim kahvelerini yudumlarken halimize gülüyordur. Esiyoruz, gürlüyoruz ama bir türlü yağamıyoruz. Madem şartlar sınır ötesine izin vermiyor, neden meclisten tezkere geçti? Eğer sınır ötesi faydamıza olacaksa asker neden hala bekliyor? Bugün Cemil Çiçek topun askerde olduğunu söyledi. Neden işe yarayamacak bir tezkere yüzünden ortalığı dumana verdik? Neden 8 askerimiz PKK nın eline düştü? Neden sınıra çok yakın bir bölgede burnumuzun dibine giren düşmanın haberini alamıyoruz? Nasıl bu kadar askerin olduğu bir bölgeye düşman ağır silahlarla ve büyük bir mevcutla girebiliyor? __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
Siyasi iradenin tezkere çıkarıp, cebinde tutması yetmez.. Tezkereyi kullandırma yetkisi Tayyip Erdoğanda.. Tayyip Erdoğan Kasım ayını Buşh la görüşmeyi bekliyor. Ekranlara bir esip gürlüyor, 48 saat geçmeden yine Buşh la görüşeceğim deyip, işaret bekliyor. Malum emir büyük(!) yerden gelecek..veya gelmeyecek... __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! | |
|
| |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Komik olmak dış politikamız oldu çıktı. Yineliyorum terör olaylarının baş sorumlusu basiretsiz AKP'dir ve hala Akp'ye desteklerini esirgemeyen ve gerçekleri idrak etmekte direnen AKP tabanının da payı vardır! Ne yapsın yani Talabani yoldaşlarını bize teslim mi etsin? Kedi bile vermiyeceğini acıklamadı mı Talabani? Ne bekliyoruz hala? Türkiye'nin yapması gereken tek şey kalmıştır ve artık yapmalıdır PKK'yı neden suçlarız adamlar terör örgütü ve rollerini son derece güzel yerine getiryorlar!!! Türkiye'de devlet olmasının yükümlülüklerini yerine getirse ya Agobun kazı gibi baksa anca! Yok ABD yardım etsin, yok Talabani yardım etsin bıdı bıdı ABD'nin zarardan başka ne vermiş Türkiye'ye de bugün yardım etsin. Anlayamadığım başka birşey konu laiklik olunca esip gürleyen asker neden bu konuda bu kadar sessiz? Bugün Cemil Çiçek TBMM TV'de açıkladı işte asker istesin hemen girelim demeye getirdi? Sayın Büyükanıt nerdesiniz? __________________
İç bade, sev güzel var ise akl-ü şuurun, Dünya var imiş, ya ki yok imiş ne umurun. |
|
| #7 | |
| ABD işbirlikçisi Barzani; Ali Babacan' ın Irak' la ilgili talepleri konusunda bir açıklama yayınladı mı acaba? İşte Babacan'ın 6 talebi - Terör örgütü PKK'nın Irak topraklarını kullanmasının önlenmesi - Terör örgütüne lojistik desteğin kesilmesi - Tüm faaliyetlerinin durdurulması - Hareket kabiliyeti ve sahasının kısıtlanması - Liderlerinin tutuklanarak Türkiye'ye iadesi - Terör örgütü kamplarının kapatılması |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
| #9 | |
| Bakınız, haberleri izledim. Cemil Çiçek "bunun zamanlaması askerdedir" dedi diyorum. Bu aleni her yerde söylenmez dedi diyorum. Asker esti, gürledi koca bir hiç var ortada. Hükümet esti gürledi ve yine koca bir hiç var ortada. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bunlar alınanlar ya verilenler????? |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|