"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Bir Şiir (1) / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bir Şiir (1) GECENİN GİZLİ YÜZÜ Seni düşünüyorum bu gece Sessiz karanlıklar içinde Bu hayat sanki, sanki bir işkence! Hüzünlü bir meltem esiyor odamda Onun hayalini görüyorum tam karşımda Tatlı sesi ruhumun gizli köşelerinde Kalbimi okşuyor gibi ta derinlerde Onu hissediyorum garip yüreğimde Nedendir bilinmez, Bitmek bilmiyor bu gece Odamın duvarlarında yankılanan şarkıların fısıltıları Hüznümü dindirmiyor her gece... Bazen haykırmak istiyorum delice, her yere “Seni Seviyorum” diye Ağlıyorum gizlice Nedendir, bitmek bilmiyor bu gece Ağlıyorum gizlice... __________________
SEN VURDUN DA BEN ÖLMEDİM Mİ? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bir Şiir (2) AYRILIK ACISI Bir güzel kız severdim yıllar önce Sevinçten uçardım beraber yürüyüp gezince. Ay ışığı gibi parıldayan gözleri, Bütün dertlerimi unuttururdu. İpek saçlarını okşamak, En büyük zevkimdi o zamanlar Hele gülümsediğinde, Dünyalar benim olurdu. Onun yanındayken bambaşka bir insan olurdum. Dünyanın en şanslı insanı olduğumu düşünürdüm. İnciler kadar zarif ellerini tuttuğumda, Artık yanımda değil o Yapayalnızım odamda. Şimdi tek dostum art arda içtiğim sigaralar Ve isimsiz paramparça şarkılar Tek tesellim bir yığın eski fotoğraf Ve yıpranmış birkaç mektup Tek umudum bir gün tekrar beraber olabilmek Ne kadar imkansız olduğunu bilsem de Keşke yanımda olsaydı şu an Eşsiz dudaklarıyla gülümseseydi bana Sarılsaydık! Sımsıkı,bir daha ayrılmayacakmış gibi! Gözlerinin sıcaklığı kalbimi ısıtsaydı! İçimi acıtıyor onsuzluğun sızısı. Benliğimi yakıyor bu ayrılık yeli Hiçbir şey dolduramadı onun yerini Silemedi yokluğunun acısını ruhumdan Bugünlerde yapabildiğim tek şey Karanlık odamda ağlayabilmek... __________________
SEN VURDUN DA BEN ÖLMEDİM Mİ? |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: İzmir
| Başlıklarınız forumun daha düzenli ileyişini sağlamak amacıyla birleştirildi. Şiirlerinizi bundan sonra bu başlık altında devam ettirmenizi rica ediyorum. Başlığa ayrı bir isim vermek isterseniz bana bildirmeniz kafidir... Saygılar... __________________
Kimse nüansların önemini anlamıyor hala! Nüans beni ben yapandır, Aynı zamanda katilim olacak bıçaktır... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|