"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| yazılı kanunlar yazısız kanunlardan mı doğdu ? yazı sonradan bulunduğuna göre ....????? Suç nedir neler suçtur ? yazılı olmayan suçlar var mıdır ?? siz ineği beslediğiniz için mi sütünü içersiniz yoksa sütünü içmek için mi inek bakarsınız ? bir kişiden yardım umduğunuz için mi yardım edersiniz yoksa sadece yardım gördüklerinize yardım mı edersiniz ? hırsızlık,istismar sizde ne anlama geliyor ? ugurozaltn Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-03-06 17:01 . |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bir anlayışa göre suç olan başka bir anlayışta kahramanlık bile olabiliyor... Robin Hood a her insan farklı yaklaşabilir... Polat ı eleştiren de çıkar yücelten de... Önemli olan suçu değerlendircek olan topluluktaki hakim görüş bence... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| suç : iradeyi kırmak zarar vermek kural çiğnemek suç : 1-sebebe göre 2-sonuca göre olarak iki farklı şekilde de yorumlanmalıdır.yani hem içten hem dıştan. ama hukukun içi boşaltılır da her şey iki dandik şahidin söyleyeceklerine kalırsa hal ülkemizin şu anki haline benzer.suçlular ve kahramanlar karışır karıştırılır. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|