"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Che çıktı! Sonra da Jaquin Phoenix, Oscar Wilde... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Nicholas cage çıktı. ![]() __________________
"Bütün ideolojik ayrılıkların temeli ,devrim isteyip istememeye değil, devrim yapmak için yola çıkmaya, savaşmaya cesaret edip edememeye dayanır. işte bu yüzden, devrim için savaşmayana sosyalist denmez." -MAHİR ÇAYAN- |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| john maynard keynes kim yaa ona benziyomuşum!__________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| John Cusack'a benziyormuşum. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Valla biraz soner Yalçın'lık yapacağım. HEmen komplo teorisi üretmem lazım derim. Bu siteyi birilerin ele geçirdiğini veya sitenin maksatlı açıldığını demo larla pc kullanıclarının ip nosundan tutun, görsel kimliklerine kadar ualaşabileceğini düşünüyorum. Benim köpeğimin resmini koydum. Hangi ünlülere benzediğini söyleyemeyeceğim ne yazık ki.. __________________
Saygılarımla |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
![]() Sadece bir yerde lafı geçerse sizin de bir bilginiz olsun, biraz daha eğlenelim amacıyla koyduk. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Yılmaz Güney'in fotoğrafını koydum. Hiç bir yüz tanımlanamadı dedi Evet bencede tek! |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Benzete benzete beni Tolstoy'a benzetti bu lanet site... __________________
Görmezden gelirsen yok olur muyum? [Uzunca bir süre yokum...] |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Georghe hagi , Lionel messi ))__________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|