"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski25-10-07, 17:18  #1
Abat

Abat'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Ülke / Şehir: izmir
Baltalı İlah Hafize..

Bu günlerde Amerikan'ın konuştuğu konu ve kişiyi sizinle paylaşmak istedim..

Alıntı:
BALTALI İLAH HAFİZE Baltalı Türk kızı ABD'nin gündeminde.. New York'ta bir markette çalışan Hafize Şahin, markete soygun amacıyla giren hırsızı baltayla işte böyle kovaladı.
Küçük cüssesi ile hırsızı etkisiz hale getiren Türk kızı ülkede kahraman ilan edildi.
New York'un Long Island bölgesinde, kasiyer olarak çalıştığı süpermarketi soymak isteyen maskeli ve silahlı soyguncuyu baltayla kovalayıp süpermarketin soyulmasın engelleyen 27 yaşındaki Türk Hafize Şahin, New York'ta kahraman ilan edildi. İHA'nın aktardığına göre New York Post, New York Daily News ve Newsday gazeteleri, Türk genç kızı Hafize Şahin'in küçük cüssesiyle çok büyük bir kahramanlık örneği gösterip, silahlı ve maskeli soyguncuyu, tezgahın altından çıkardığı balta ile kovalayarak, soygunu önlediğini yazdı ve Şahin'i kahraman ilan ettiler. Yaklaşık 1,60 boyunda ve 45 kilo ağırlında olan Şahin'in çelimsiz yapısıyla maskeli soyguncuyu kovalaması, çalıştığı Montauk Highway in Brookhaven marketinin güvenlik kamerası tarafındanda tesbit edildi. Amerikan televizyonları ve çeşitli internet siteleri de Şahin'in soyguncuyu kovalayan video bantını yayınlayarak, Şahin'i kahraman ilan etti. Hafize Şahin, olayın önceki gün sabah 8 saatlerinde meydana geldiğini belirterek "Maskeli soyguncu elindeki silahla benden paraları vermemi istedi, o an kendi kendime parayı soguncuya vermeyeceğim diye düşündüm, elindeki silahın sahte olduğunu düşündüm ve soygunu engellemek için tezgahın altındaki baltayı alıp soyguncuyu kaçırdım" diye konuştu.
Kaynak : http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx...&dt=2007/10/25

Görüntüleri video olarak izlemek isterseniz : http://h2.haberturk.com/Video.aspx?ID=179

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 10:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)