"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Edebiyat > Öykü ve Denemeleriniz

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Sevgiliye yollanmak üzere yazılmış bi yazı

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız...

Konu Araçları
Eski25-10-07, 20:57  #1
ŞoreŞ

Giriş Tarihi: Oct 2007
Ülke / Şehir: Muhacerette
Sevgiliye yollanmak üzere yazılmış bi yazı

Seviyorum seni,"çünkü"..Aslında "çünkü"sü yok aşkımın olmamalı da

Çünkü; budur sevgiyi aşk yapan,hasreti tutku yapan,dünyayı çekilir kılan, seni seviyorumun sonuna bir çünkü bulamamak.

Çünkü; her "çünkü" bir bahanedir aslında, her "çünkü" aşka çizilen bir sınırdır ve nihayetinde her "çünkü" bitmeye mahkumdur..

Aşığım sana,"çünkü"sü yok

Seni aramak için bir "çünkü"ye ihtiyacım yoksa,uykularım senin hayallerinle bölünüyorsa,yüreğim her çırpınışında adını heceliyorsa

Sesini duymak ruhumu titretiyorsa, seni özlemek mutlu ediyorsa,ruhum bedenime sığmayıp, taşıyorsa, bir fotoğrafın bile beni ağlatmaya yetiyorsa ve nihayetinde en soğuk rüzgarlarda bile dudakların beni ısıtmaya yetiyorsa; varsın bir "çünkü"m olmasın.

Hayranım sana,"çünkü"sü yok

Yüzüne baktığımı farkedince,utanıp gözlerini kaçırıyorsan, gözlerine bakmak beni ucsuz bucaksız ufukların ötesine götürüyorsa, incinirsin diye sana dokunmak bile beni korkutuyorsa,

Yüzümü görmek için soğuk bir odada battaniyelerle oturmaya katlanıyorsan,sesimi duymak için yorganın altında fısıldayarak konuşmaya bile razıysan ve nihayetinde benle bir ömür geçirmek için sıkıntılara hoşgeldiniz diyorsan; iyi ki bir "çünkü"m yok,olmasın da.

Aşkım bir değil bin "çünkü"ye sığmayacak kadar büyük ve kutsal, deryalar kadar ıssız ve ırmaklar kadar taşkın ,bir bebek kadar narin bir o kadar da nazik ve nihayetinde gülüşün kadar sıcak aşkım.

İyiki varsın hayatım; senin gözlerinde gördüm cenneti,senin gülüşünde buldum melekleri ,senin sesinle yaşadım huzuru ve dudaklarında tattım Aşk'ı. Kadınım,sevdiğim,arkadaşım,sırdaşım,yolum yoldaşım, sahip olduğum tek hazinem...

Son nefesim,son gülüşüm,son sözüm,son damla gözyaşım,kalan yıllarım senin aşkım.Hasretin kaç ömür sürer bilmem ama,sevgim sonuza dek sürecek..

Bana "çünkü"süz bir aşk yaşattığın için teşekkürler bebeğim.Ben şimdi senden çok uzaktayım ama Allahıma emanetimsin,ben yokken o seni koruyup kollar, bir gün hiç ayrılmamak üzere buluşacağız aşkım söz..O zamana kadar kendine ve aşkımıza sahip çık, iyi bak bebeğim. sağlıcakla kal.

SENİ SEVİYORUM AŞKIM ;SENİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİM.
ŞoreŞ is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı